Numerološki vpogled za 26.11.17

Danes je dan, ko si vzemite čas zase in si privoščite nekaj, kar bo dobro za vaše telo in za vašo dušo.

Na udaru bodo odnosi, čustva in finance in vse, kar se vam bo dogajalo na teh področjih, bo slika vaše notranje naravnanosti. Pokazalo se bo, koliko ste v resnici pozitivni ali negativni. Koliko boste uspešni, bo odvisno od tega, koliko boste aktivni in pozitivni  v današnjem dnevu.

Poslovno področje naj bo danes ob strani, saj dan ni primeren za posel, za sklepanje poslovnih pogodb, predvsem pa ne sklepanje novih poslovnih družabništev. Pravzaprav bo najbolje, če vse poslovne odločitve prestavite za nekaj dni. Če niste zadovoljni s trenutnim potekom vaše kariere ali vas okoliščine silijo k spremembi poti, se ne zaletavajte v vrata, ki so se zaprla. Pozitivizem in aktivnost vam bosta odprla pet novih vrat. Katera, je odvisna od vaše pozitivne naravnanosti. Pri tem ne hitite in kljub veliki osredotočenosti na načrtovanje prihodnosti, danes ne sklepajte materialnih pogodb ali ne vlagajte denarja. Na finančnem področju boste s podpisom pogodbe morda danes rešili stvari, vendar bo ta rešitev kratkoročna. Lahko, da boste ogoljufani. Vzemite si čas, aktivno iščite nove poti in bodite pozitivni. Danes ne posojajte denarja.

Veliko se zna danes dogajati tudi na področju partnerstva. Spraševali se boste, katere kriterije vaša zveza izpolnjuje. Ali so kriteriji, da vam je zveza v zadovoljstvo, izpolnjeni? Raziščite in se vprašajte, če lahko na tem področju še kaj spremenite. Danes je dan, ko se lahko odločite ali boste odnos reševali ali boste odnehali. Morda ne bi bilo slabo, da poiščeta pomoč družinskega terapevta, predvsem pa ne bežite pred težavami. Pri izražanju svojim misli, želja, potreb bodite jasni, predvsem pa ne igrajte žrtve. Zadnji stavek velja tudi v odnosih do svojih otrok.

Danes se bo pokazalo, koliko ste v resnici pozitivni ali negativni. Vsa dogajanja bodo čisto zrcalo vaše notranje naravnanosti. Poskusite biti kar se da pozitivni, pomagajte si s pozitivnimi afirmacijami. Potrpite, stvari se bodo uredile.

Želim vam mirno nedeljo, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.