Numerološki vpogled za 26.09.17

Pogum bo zaznamoval današnji dan, sploh na poslovnem področju. Že res, da boste danes morda polni novih idej, vendar za danes ne načrtujte korakov za uresničevanje le-teh. Tudi podpisovanje poslovnih ali drugih materialnih pogodb danes ni priporočljivo. Ideje bodo kar same vrele na plano. Zapišite jih, sanjarite, načrtovali pa boste čez kakšen dan ali dva. Spremlja vas sreča, zato je danes primeren dan, da tvegate in prosite za službo ali napredovanje v službi; morda povišico ali kakšno drugo ugodnost. To se vam poznalo tudi na finančnem področju, kjer boste danes zadovoljni in srečni. Zdelo se bo, kot da denar sam najde pot do vas. Povišica ali napredovanje sta dobra podlaga za zadovoljstvo.

To se bo poznalo tudi na vašem počutju in posledično na zdravstvenem področju. Bolj kot boste srečni in zadovoljni, manj bo težav z zdravjem. Poleg tega ima danes vaše telo veliko moč samo zdravljenja in regeneracije. Operativni posegi ali obiski drugih manualnih metod danes niso najbolj priporočljivi. Ne boste verjeli, koliko naredita že samo sreča in zadovoljstvo :).

Srečo po povečalo še zavedanje, da vas imajo vaši najbližji radi. Začutili boste njihovo nežno naklonjenost. Tudi vi boste ponosni na njihove dosežke. Kljub tej povezanosti, pa boste v srcu še vedno neodvisni.

Neodvisnost vam bo danes pomembna tudi v partnerskem odnosu. To ne pomeni, da na svojega partnerja ne boste ponosni, le pretirana navezanost vas bo dušila. Občutek, da vam partner omejuje svobodo, lahko povzroči, da boste v svojih besedah bolj strupeni. Osebna svoboda je zelo pomembna, saj ko je enkrat v odnosu več ni, ljubezen kaj hitro izgine in odnos postane suženjstvo. Pogumno si izborite svoj prostor.

S prijatelji se danes odpravite v kakšno tujo restavracijo ali pa morda le poskusite kaj novegaD Današnji dan vam bo prinesel nova, prijetna prijateljstva. Sorodne duše boste spoznavali, kamorkoli boste šli.

Odprti boste za vse ljudi in za nove ideje. Občutek osebne svobode vam danes pomemben. Danes si dovolite sanjati in si ne postavljajte omejitev. Sreča in zadovoljstvo bosta danes najboljše zdravilo.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte srečen in zadovoljen dan 🙂