Numerološki vpogled za 26.08.17

V življenju so vzponi in padci in tako tudi vsak dan ni dober dan, vendar naj vas potolažim, da vas kmalu čaka prijetna sprememba. Morda prihaja na površje nekaj, kar boste danes uspešno prečistili. Vaše težave so le trenutne, pa vendar se zna zgoditi, da vas bodo danes prevzeli občutki žalosti ali pa strah in skrbi. Zaradi tega boste zaskrbljeni in lahko se pojavi občutek tesnobe. Kljub temu, da si boste želeli najti rešitve za trenutne težave in stvari spremeniti, vam priporočam, da počakate. Najprej se sprostite, sprostite misli in se šele nato spravite iskati rešitve. Pojdite na sprehod v naravo, sprehodite se ob reki ali pojdite v hribe. Najdite način, ki bo pomiril vaš strah in si dvignite energijo. Šele ko se boste počutili dobro in boste polni upanja, se lotite iskanja rešitev in postavljanja ciljev. Pozitivna naravnanost vam bo dala pozitivne rezultate.

Notranji mir in pozitiven pogled vam po prav prišel tudi na poslovnem področju, saj s takim pristopom lahko preprečite marsikatero težavo. Če imate možnost, si privoščite prost dan in dan raje preživite v naravi. Privoščite si lahkoten in sproščen dan v krogu družine, resne teme pa tokrat pustite doma. Za to bo še dovolj časa. Ne zadržujte solz – solze so zdravilne, ker prečistijo čustva in sperejo bremena, kar bo pozitivno vplivalo na vaše zdravstveno stanje. Umiritev, sprostitev, družina, narava – vse to je dober recept za dobro zdravje.

Na področju financ bo strah ali nezaupanje danes vaš zaveznik in vas bo zaščitil pred težavami in izgubami. Današnji dan kar kliče po previdnosti pri naložbah ali posojanju. Možne so težave ali izgube. Dobro premislite, če boste denar posodili, saj obstaja velika verjetnost, da tega denarja ne boste dobili nazaj.

Energije današnjega dne bodo zelo vplivale tudi na vaše ljubezensko življenje. Občutek žalosti, strah ali preobremenjenost lahko privede do tega, da boste okrog sebe postavili zid. Pomembno je, da si odgovorite na vprašanje, kakšen je vaš namen. Od tega je odvisno, kakšen bo končni rezultat, odločitev pa je na vaši strani. Vse je odvisno od tega ali želite dokazati, kaj je partner storil narobe ali želite, da se ponovno zbližata? Naj spomnim – ne glede na to, kako se počutite danes, je vse to le trenutno, vaša dejanja pa bodo lahko imela daljše posledice. Če ne veste, kako bi se ravnali, vam bodo danes v veliko pomoč prijatelji. Kljub temu, da se boste zapirali vase, vam bodo stali ob strani, pripravljeni, da vam pomagajo. Danes je dober dan za prijateljstvo, sprejmite njihovo pomoč. Samskim se danes obeta več možnosti za partnerstvo, če boste odprti in lahkotnejši, saj današnji dan spodbuja tudi partnerstvo.

Smo v dnevu, ki spodbuja prijateljstvo in partnerstvo. Če boste danes žalostni ali vas bo strah, si ponavljajte, da je vse to le prehodno. Umirite se, saj so prijetne spremembe za prvim vogalom :).

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar – Imejte čudovit dan 🙂