Numerološki vpogled za 25.8.2018

Slika: Pixabay

Dan, ko boste imeli občutek, da vas spremlja nekaj sreče! Današnja sreča bo morda res hitro minljiva, a zakaj je ne bi kar najbolj izkoristili. Da bi kar najbolje izkoristili to pozitivno energijo, je dobro razumeti, da je število 25 višja vibracija števila 7, ki je vedno bilo skrivnostno število. Vibracije dneva bodo delovale prefinjeno in zelo pozorni boste morali biti, da jih boste opazili in jih uporabili v svojo korist.

Če boste danes imeli občutek oz. potrebo, da ne sledite množici, je to delovanje števila 25, ki vzpodbuja individualno delovanje, lahko celo željo po tem, da bi bili posebni, ekscentrični. Tu je še število 2, ki bo v vas prebujalo željo bo nekem ravnovesju in mirnosti. Petica vam bo pri tem pomagala, še posebej na poti do uspeha.

Nase bodo danes opozorile tudi energije, ki bodo dokaj težke in bodo prinesle odločnost. To se bo še najbolj jasno pokazalo na področjih, kjer imate zadeve, ki jih je nujno treba zaključiti, zato boste danes zavihali rokave in se odločno lotili dela. Podobne občutke boste imeli tudi v na področju transformacij in preoblikovanja  življenjskih poti in pa pri finančnih zadevah. Danes se lahko pojavijo stvari in osebe iz vaše preteklosti, ki vas bodo opomnili, da boste za nekatera svoja dejanja enkrat morali prevzeti odgovornost. Morda boste to storili prav danes, ko vas pri vsem podpirajo tudi energije dneva. Pomagale vam bodo doseči vaše cilje, če boste le dovolili. Odločnost bo danes velika, pazite le, da ne boste stvari počeli v naglici, zato se jih lotevajte potrpežljivo in počasi. Prav je, da ste ciljno usmerjeni, vendar pojdite proti svojemu cilju tako, da na svoji poti ne boste brezčutno ranili drugih. Cilj je pomemben, a šteje tudi to, na kakšen način se pride do tja.

Srečno, Tjaša