Numerološki vpogled za 25.7.2018

Ah ja. Za mnoge bo danes tesnoben in napet dan, zato bo načrtno umirjanje prišlo še kako prav. Še posebej vsi, ki imate v svoji kodi števili 3 ali 9, si vzemite čas in si poglejte kakšen motivacijski video posnetek. Imejte v mislih, da imate v svojem življenju vedno nekaj, za kar ste lahko hvaležni.

Energije dneva bodo v kombinaciji z energijo meseca danes povzročale tesnobo, napetost in prekinitve vseh oblik. Vse boste videli bolj črno kot dejansko je. Zaradi stresa so možna obolenja psihosomatskega izvora, težave s križem in zobmi. Če se boste prepustili energijam dneva in negativnosti, boste v svoje življenje pritegnili le še več težav in negativnosti. V takih dnevih vam najbolj pomaga meditacija, bližina vode ali pomoč starim in nemočnim… Pa tudi niz za zaščito: 71931.

Naredite si plan za najbolj črn scenarij, ki se vam lahko zgodi in ki je razlog za vaše skrbi, strahove ter tesnobo. Potem ga pospravite v predal in se osredotočite na bolj svetle strani življenja in na vse tisto, za kar ste lahko hvaležni. Dan namenite temu, da pogledate, katere so vaše resnične vrednote in kolikšni meri jih res živite.

Strah pred pomanjkanjem zapira dlani in srce. Bolj kot se boste temu strahu prepuščali, bolj se boste zapirali in pričakujete lahko več nepričakovanih stroškov danes in v prihodnjih treh dneh. Stroški v obliki okvar, poškodb aparatov ali kazni… Ne dovolite strahu, da prevlada. Ker se bodo srca zapisala tudi pri drugih, prošnje verjetno ne bodo uslišane.

Na poslovnem področju vam bo morda danes bolj pomemben vaš renome oz. mnenje drugih o vas. Naj mnenje drugih ne povzroči, da izgubite svojo notranjo osebno svobodo, saj so njihova mnenja neobjektivna in se spreminjajo kot aprilsko vreme. Svojo napetost usmerite v delo ali urejanje poslovnih in administrativnih zadev, vendar pa se odpovejte pomembnim odločitvam, podpisovanju pogodb in ustanavljanju podjetja.

Danes nima smisla, da se spuščate v pomembna razpravljanja s komerkoli, ne na poslovnem, ne na čustvenem področju. Morda se boste danes počutili sami in osamljene, pa četudi imate partnerja. Resnim pogovorom se danes izogibajte in svoje notranje napetosti preusmerite v delo ali šport. Pomaga lahko tudi meditacija. Tudi samski se danes raje odpravite na jogo ali meditacijo; zmenek ni najboljša ideja. Mnoga srce bodo namreč danes zaradi strahov in tesnobe hladna, zato dan ni najbolj primeren za druženje, s prijatelji ali komerkoli.

Želim vam umirjen dan, Tjaša