Ste ga tudi vi danes začutili? Tisti občutek, da se bo ali da se mora nekaj zgoditi? Neko nevidno silo, ki kar kliče po spremembi… Sama jo občutim kot stiskanje v želodcu in nemir s težkimi mislimi, dvomi. Kako pa vi doživljate te močne občutke? In potem se izkaže, da je danes dan za zdravljenje in celjenje.

Dotaknimo se danes najprej področja zdravja, kjer se to zdravljenje in celjenje nanaša tako na fizično telo kot tudi za duhovne sfere. Če v numerični kodi nimate števila 3, je obisk zobozdravnika danes pametna odločitev. Za svojo dušo in notranji mir se lahko odločite ali za jogo, meditacijo ali za očiščevalne metode (ayurveda, šamanske vaje,…) ali pa le sprehod po gozdu. Sprehod ob vodi bi znal bit zelo očiščevalen, saj voda prečiščuje čustva. S seboj vzemite svojega ljubljenčka, ki vam bo v veliko podporo. Lahko se pa le z njim malo pocrkljate in bo že to zmanjšalo stres. Pazite, kakšno hrano jeste, saj je vaše počutje in vaše zdravstveno stanje povezano s tem, predvsem pa se ne prenajedat.

Nemir, ki se je že zjutraj naselil v vas, vas bo naredil bolj občutljive. Stvari boste videli veliko bolj negativno in lahko se pojavi občutek razočaranja. Vendar ne skrbite in naj vas strah ne premaga! Na finančnem področju boste kljub padcu uspeli ponovno pridobiti potrebne finance. Tudi na poslovnem področju se bodo danes pojavili določeni zastoji. Naj vas občutek, da morate nekaj storiti, da bi to spremenili, ne potegne v brezglavo zaletavanje v zid. Počakajte in se prepustite – stanje se bo normaliziralo.

Občutek, da bi sprejeli neke odločitve ali da bi nekaj spremenili, vas bo danes potegnil v razmišljanje ali bi v trenutni vezi ostali ali odšli. Ne prehitevajte stvari, tudi današnji dan bo minil in jutri stvari ne bodo izgledale več tako črne. Tudi samskim se danes na ljubezenskem področju ne obetajo rožice in srčki. Umikali se boste v samoto. S tem ni nič narobe, le pazite, da se ne izolirate preveč. Kljub vsemu je umik danes priporočljiv.

Prav zaradi vaših temnih misli in občutka, da vam stvari ne gredo po planu, danes v odnosih z družno ne jemljite vsega preveč osebno. Ko v tem občutku, ki je prišel na površje danes, stvari jemljemo osebno, lahko to povzroči le še večjo bolečino in razočaranje. Tudi v tem primeru se umaknite in najdite svoj notranji mir. Ko vam bo to uspelo, boste stvari videli s povsem druge perspektive, predvsem pa boste na ta način predelali bolečino in se iz tega tudi nekaj naučili.

V odnosu do prijateljev boste danes zelo nedostopni. Vaš umik bo s seboj prinesel nova dognanja o skritih duhovnih povezavah, o razlogih za te povezave, poglabljali se boste v svojo psiho in iskali odgovori, kateri nezavedni vzgibi vas vlečejo v to stanje. Danes vas bodo zelo pritegnile metode povezane z duhovno rastjo in delom na sebi. Če vas preplavi želja, da bi se katerekoli metode tudi naučili, tega ne odmislite kar tako. Prav mogoče je, da vam bo to znanje v prihodnosti prišlo še kako prav. Naj vas to ne zmede in poslušajte ta notranji vzgib. Normalno je, da se ne morete takoj odločiti in da ste zmedeni. Ni sevam treba odločiti to sekundo. Odločitev sprejmite, ko se boste umirili. Prisluhnite temu vzgibu in sledite svoji intuiciji. Naj vaš um ne zatre impulza že takoj v kali. Ste kdaj pomislili, da bi znali uporabljati astrologijo; ali pa numerologijo? Morda energijske tehnike? Ali pa da bi se bolj poglobili v psihologijo in v iskanje vzorcev ter kako nastanejo blokade? Kaj vam pravi srce?

Danes se držite pravila: »Ne jemlji vsega osebno.« in lažje boste pričakali nov dan. Počakajte in se prepustite – stanje se bo normaliziralo. Težave se bodo rešile, zraven pa boste pridobili še modrost!

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar – Imejte čudovit dan 🙂