Numerološki vpogled za 24.8.2018

Včerajšnji dan je bil v veliki meri namenjen temu, da vas opomni, da je treba zagotoviti, da takojšnje zadovoljevanje potreb in želja ne bo povzročilo morebitnih težav v prihodnosti. In če ste ta del zanemarili, potem se boste danes morda morali soočiti z določenimi izzivi. Število 24 namreč v današnji dan prinaša zapletene energije, ki so osnova za ustvarjanje vseh vrst dram, še posebej, če na njih niste pripravljeni. Danes bodite zelo pozorni na dogajanje okrog vas, kaj se dogaja z ljudmi v vaši bližini, da vas ne potegnejo v svoje drame. To se dogaja v današnjih časih dogaja prevečkrat in če jim boste dopustili, da vas potegnejo v svoj vrtinec, bo dan zelo napet. Sami določite svoje osebne meje in ne dovolite, da jih drugi prestopijo.

Po naravi je 24 zelo kompleksno število. Je le višja vibracija števila 6, vendar pa je odvisna tudi od 2 in 4. Št. 24 je napolnjeno s čustvi, 6 prinaša nihanja razpoloženja, željo po tem, da vas potrebujejo prinaša 2, medtem ko 4 prinaša vztrajnost. Zato boste danes lahko zelo uspešni, še posebej z veliko podpore, ki vam jo bo prineslo delo v timu. Če se pojavijo težave, preverite, kateri aspekt današnjih števil bi vam bil najbolj v pomoč pri reševanju le teh, drugače se bodo stvari začele podirati. Predvsem se izognite pretiranemu dramatiziranju in ne dovolite, da vas vanj potegnejo drugi.

Na splošno bo dan nekoliko skrivnosten, pod vplivom energij, ki bodo v vas prebujale visoke ideale. Vendar pa tega ne boste kazali navzven, drugim boste uganka. To so energije, ki delujejo tiho, v ozadju, zato boste danes veliko opazovali, primerjali, tehtali in razmišljali. Kot bi se nekoliko odklopili in svet opazovali z druge perspektive, ki se vas ne bo tako močno dotaknila. Odpirala se vam bodo nova področja delovanja, ki jih boste želeli raziskati. Porodile se vam bodo nove ideje, ki jih boste uspešno vpletali v že obstoječe projekte in načrte. Seveda boste vse prej preverili, premislili in pretehtali.

Želim vam umirjen dan, Tjaša