Numerološki vpogled za 24.10.17

Današnje počutje bo zelo podobno gibanju »jo-jo« igračke. Lahko da boste najprej zelo optimistični in navdušeni, že v naslednjem trenutku pa vas bo zagrabila tesnoba, strah ali negotovost. Če bo vreme lepo, preusmerite te občutke v fizično aktivnost in prelisičite telo. Naše telo namreč težko zaznava dve bolečini naenkrat, zato lahko s tem preprečite padanje volje, ki se bo stopnjevalo proti večeru. Obremenite telo in duša bo zadihala tudi pri tistih, ki ste nagnjeni k depresiji.

Na zdravstvenem področju se ne kaže nič hujšega, kljub temu pa vas bo neizmerno skrbelo. Vaš strah bo večji kot so dejanske težave, a če vas pomiri, da to slišite od zdravnika, ga vsekakor obiščite.

Tesnoba in strah bosta danes vplivala tudi na vaše odnose. Na partnerskem področju se bo to kazalo kot tesnoba s sumničenjem. Zraven se bo primešal še občutek pretirane odgovornosti, ki vas lahko hromi in hkrati zbudi tudi občutek krivde. Poskusite se zamotiti, saj ti občutki ne prinašajo nič dobrega, povzročijo le, da se boste počutili žalostni. Zavedajte se, da stvari vidite črno danes in da bo jutri že bolje. Ne postavljate zidu pred partnerjem. Tudi samski se boste danes predajali strahovom osamljenosti, zato pojdite v družbo in v kali zatrite te občutke. Ni treba, da je to večja družba, pomagal bo že sproščen klepet s prijateljem. Prisluhnite prijatelju, zaupajte mu svoje strahove. Saj veste – ko smo sami in ko neprestano premlevamo svoje skrbi, te rastejo in se množijo.

Notranja umiritev vam bo pomagala tudi na poslovnem področju in tako boste rešili marsikatero težavo. Poskusite imeti pozitiven pogleda na stvari, tudi če bo danes to zelo težko.

Na finančnem področju velja opozorilo, da bodite zelo previdni pri naložbah ali posojanju. Možne so težave in izgube. Danes ni dan za dobrodelnost ali posojanje, sploh v dopoldanskem času, ko boste nekoliko bolj radodarni. Verjetnost, da boste posojeni denar dobili nazaj, je zelo majhna.

Ko nas popadejo skrbi in strah, je velikokrat protireakcija želja po kontroli in nadzoru. Kontrola vam bo danes dala občutek varnosti in odgovornosti, to pa le otežuje odnose. Premagajte te občutke, spustite vajeti in se z družino odpravite na sprehod, na kolo, v naravo.

Nekateri se boste danes počutili odlično in polni optimizma, spet drugi otožni. Solze čistijo dušo in srce, dovolite jim, da tečejo… Tudi to je del življenja. Zavedanje, da prihajajo pozitivne spremembe, naj bodo danes v ospredju vaših misli.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Lep dan 🙂