Numerološki vpogled za 24.08.17

Imeti družino, ki te ima rada, nekaj dobrih prijateljev, hrano in streho nad glavo in si bogatejši, kot si predstavljaš… Danes je tehtnica na vaši strani.

Ne glede na to, kaj se vam dogaja v življenju, je lep občutek, ko veš, da se ob koncu dneva vračaš domov. Domov k družini, prijateljem, ki vam predstavljajo varen pristan. Zato se danes posvetite tistim, ki jih imate najraje in se skupaj odpravite na izlet. Lahko je to izlet v stilu ekskurzije ali pa si privoščite sproščeno uživanje nekje ob vodi. Tudi telo vam bo zelo hvaležno, če mu boste privoščili plavanje in če boste veliko vode tudi pili. Brez vode pač ne gre!

Na finančnem in poslovnem področju je danes vse tipi-top. Vse energije so usmerjene v to, da bo vaše finančno stanje trdno in da denar priteka. Če ste pridno ponavljali afirmacije včerajšnjega dne, se vam to danes že obrestuje. Tudi na poslovnem področju imate vse vajeti in adute v svojih rokah. Vaša pridnost, delavnost in potrpežljivost vam zagotavljata uspeh in višji položaj. Verjemite, da si to zaslužite in vizualizirajte, da to že imate. Sprostite se in negujte lahkotnost včerajšnjega dne. To vam daje možnost, da ste danes mehki, nežni in prijazni. Na ta način boste tudi dosegli največ.

Na svoje domače boste danes delovali pomirjujoče in kar je zelo pomembno – dajali jim boste občutek varnosti. Danes priporočam veliko objemov :).

S svojo pozitivno in umirjeno energijo boste imeli velik vpliv tudi na prijatelje. S svojo pojavo in posebnim žarom boste lahko vplivali celo tako močno, da kateri od njih spremeni katero od svojih pravil ali meja, ki mu jih je postavila družba. To ne pomeni, da boste komu vsiljevali svoja prepričanja ali norme.

Celoten dan bo zelo poseben in vam bo dajal občutek, da ste posebni. Posebni s svojo nežnostjo in plemenitostjo. Tudi če bi bili lahko, danes zaradi tega svojega občutka ne boste vzvišeni, saj se zavedate, da z mirnostjo, zadovoljstvom in iskreno vedrino, lahko dosežete vse, kar si želite.

Prepustite se, vse se odvija v vaše najvišje dobro. Danes se lahko brez skrbi posvetite svojim najdražjim.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar – Imejte čudovit dan 🙂