Numerološki vpogled za 23.9.2018

Če bi iskali besedo, ki bo najbolje opisala današnji dan, bi to bila pretiravanje. Prevladovalo bo pomanjkanje discipline in to lahko predstavlja problem, še posebej če imate roke za oddajo nalog ali izpolnitev določenih obveznosti. Danes boste še posebej čutni, vaša čutila bodo izostrena, zato je dan idealen za kakšno masažo in romantično večerjo. To vam ne bo najbolj po godu, če ste na dieti ?. Občutek boste imeli, da se vam na pot postavljajo same skušnjave in zaželeli si boste, da bi vse meje in omejitve opustili. Zato je danes pomembno, da najdete neko vmesno, zmerno pot in še vedno ne prestopite svojih meja in si dovolite tudi določeno mero uživanja.

Število 23 je pravzaprav višja v vibracija števila 5, ki v dan prinaša sočutje in iskrenost števila 2, jo združuje s lahkotnostjo in včasih površnostjo števila 3, zraven pa primeša še nepredvidljivost in nemirno naravo števila 5. Dan prinaša pravi coctail energij, ki kaj hitro povzročijo, da rahlo podležete neodgovornosti, pri čemer vašega obnašanja drugi niti slučajno ne bodo razumeli ali pa bo njihovo razumevanje napačno. Na nek način, boste danes izstopali oz. delovali izven začrtanih norm, še posebej, ker bo vaše delovanje neobičajno, ne glede na to, kje se boste pojavili. To ne pomeni, da bo vaš cilj, da izstopate, saj boste izstopali tudi, če boste le stali v ozadju in opazovali. S svojo energijo boste opozorili nase, ne glede na to, kako se boste obnašali – ali boste v ospredju ali nekje v ozadju.

Morda boste danes veliko filozofirali in sanjarili, a kljub temu ne boste ničesar jemali za samoumevno. Veliko boste razmišljali o dejstvih in vsako stvar preverili, še posebej, če ustrezajo vaši predstavi (o stanju ali osebah). Ideje, ki se vam bodo porajale danes, bodo izvrstne in izvirne; take, kot bo vaša energija. Vseeno vam bo, kaj si bodo o vas mislili drugi.-Ostali boste zvesti željam svojega srca. Mešanica današnjih energij vam bo pomagala pri tem, kako se od ovijal vaš dan ali pa ovirala, če energijam ne boste sledili. Na koncu je odvisno le od vas – ali boste poslušali sebe ali druge.

Želim vam lep dan, Tjaša