Numerološki vpogled za 23.10.2018

Današnji dan bo v vseh vzpodbujal tendenco po pretiravanju, na vseh področjih. Disciplina danes ne bo na prvem mestu, kar je lahko problematično, če imate roke za oddajo izdelkov ali zaključevanje projektov. V ospredje boste postavljali vaša čutna zaznavanja in užitke, kar je odlično, če se boste odpravili na masažo ali romantične trenutke v dvoje, nekoliko manj pa, če ste na dieti. Zdelo se bo, kot da se vam namenoma na pot postavljajo skušnjave in mikalo vas bo, da bi spustili vse zavore in previdnostne ukrepe. Da boste lahko izkoristili in uživali v energijah, ki jih v dan prinaša število 23, bo potrebna zmernost.

Število 23 je višja vibracija števila 5, ki prinaša milost in iskrenost št. 2 in ju združuje z brezskrbnostjo in včasih površnostjo št. 3, kar lahko prebudi v vas vašo nepredvidljivo in nemirno naravo. To pomeni, da se zaradi vseh navdihov in skušnjav, ki jih lahko ponuja današnji dan, morda občasno prepustite neodgovornosti, česar pa drugi ne bodo razumeli.

Dan bo v veliki meri z vsemi finančnimi sredstvi. Dolgovi, naložbe, davki in finančne institucije bodo verjetno danes na nek način opozorili nase. Energije bodo v vas vzpodbujale transformacije in delanje korakov naprej ter trdo delo. Če pa ste redno razreševali svoje dolgove in se učili svojih lekcij, boste kmalu želi uspehe.

Karma se v današnjih časih velikokrat omenja in dobro je vedeti, da je to preprosto zakon vzroka in učinka. Kar sejete, to boste želi. Če ste se izogibali svojim odgovornostim in iskali bližnjice, vas bo to prej ali slej ujelo in vam skočilo za vrat. Zato je najbolje, da danes in vsak naslednji dan, zavihate rokave in se zakopljete v delo, ki je vaše. Svoje delo opravite izvrstno in konstantno napredujte pri svojem delu, dokler ga ne dokončate. Preprosto, kajne?