Kdor čaka, dočaka – prišel je tudi dan, ki nam bo večini prinesel nekaj več sproščenosti. Napetost, ki nas je prežemala zadnjih nekaj dni, bo popustila. Oddahnite si! Ne enkrat, dvakrat. Zadihajte in naj vas ne zmotijo niti občasne motnje s telefoni ali zamude. Prilagodite se, vizualizirajte dober zaključek in bodite pazljivi, da ne bo jezik hitrejši kot misli. Kriv je Merkur, ki je znan po tem, da nas rad malce jezi. Vpliv Merkurja lahko vsi, ki imate v svoji numerični kodi še števila 3 in 7, omilite z aktivacijo kode varne vožnje – 11179 in sreče – 28 7 741. Ah, najbolje da jo aktiviramo kar vsi, saj sreče nikoli ni preveč.

Vizualizacija vam bo danes prišla še kako prav na področju ljubezni. Naša prepričanja so zelo pomembna, saj se skladno z našimi prepričanji, spreminja tudi sreča na čustvenem področju. Vezani si zato danes zamislite, kako je vaš odnos harmoničen in usklajen. Vizualizirajte, kako ste srečni. Začutite, kako ste ljubljeni in kako partnerju vračate ljubezen, ne glede na trenutno stanje ali počutje. Vas spoštuje? Ga spoštujete vi?

Vizualizirajte tudi samski – kako spoznate „tistega pravega“, kako se ob tem obnašate, kako se počutite… Pošljite napotke in jasno namero življenju. Jasno povejte, kaj želite in življenje se bo odzvalo. Verjemite in zaupajte, da se bodo stvari odvile v vašo korist in da boste končno srečni. Vse to se bo poznalo tudi pri vašem zdravju. S srečo v srcu in zaupanjem v življenje boste postali bolj lahkotni in manj napeti. Tudi hrana naj bo danes bolj lahkotna kot druge dni.

Tako, kot boste danes verjeli pri ljubezni, verjemite tudi na finančnem področju. Verjemite, da se vam na stežaj odpirajo vrata denarja. Svoje delo opravljate odlično in začnite verjeti, da si za to tudi zaslužite nagrado oz. plačilo. Naša prepričanja, koliko si tega plačila zaslužimo, kako vrednotimo svoje delo, je zelo odvisno od tega, koliko imamo radi sami sebe in svoje življenje. Če boste hodili po svetu in si govorili, tega pa jaz ne morem imeti ali to mi ni namenjeno ali meni se pa  to ne more zgoditi, boste obstali na mestu. Zato si danes ponavljajte afirmacije: “Ljubim življenje in življenje ljubi mene. Z vseh strani v moje življenje priteka denar. Z veseljem in ljubeznijo opravljam svoje delo. Svoje delo opravljam dobro, zato me nadrejeni in stranke cenijo. Cenijo moje delo in za to dobro plačajo. Sem dober delavec. Sem….”. Vstavite besede, ki se vam zdijo verjetne in si povejte vse, kar si želite, da bi bilo res.

Na poslovnem področju danes poslušajte le sebe upoštevajte le lastno mnenje. Pri komunikaciji bodite prijazni in taktični, saj se vam grobost danes ne bo obrestovala. Z razumevanjem in argumenti se daleč pride. Pripravite si teren, saj današnji dan še ni primeren za sklepanje trajnejših dogovorov.

Popuščanje napetosti bo v vas zbudilo željo po več svobode in končno boste zadihali s celimi pljuči. Več svobode boste pripravljeni dati tudi vašim najbližjim, kar se bo poznalo tako v odnosu z otroci kot tudi starši. Vzemite si čas zase in za prijatelje. Prijateljski klepet ali lahkotno druženje vas bo obdalo s pozitivno energijo, prav tako pa danes ne boste imeli težav z navezovanjem novih stikov.

Današnji dan je cel v duhu lahkotnosti. Napetosti so sprostile, zadihali boste in ta lahkotnost bo odražala na vseh nivojih vašega življenja. Stvari, dejanj in izrečenih besed ne boste jemali smrtno resno, ampak se jim boste lahko nasmejali in brez težav šli preko tega.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar – Imejte čudovit dan 🙂