Število 22 v mesecu v današnji dan prinaša harmonijo in sodelovanje včerajšnjega dne, ki pa jo danes še podvaja. Če ste včeraj imeli uvide in prebliske, je velika možnost, da jih boste imeli tudi danes, le da se bodo pojavili v še močnejši obliki ali bolje definirani. Seštevek dveh dvojk da število 4, ta pa v dan vnaša trdo delo in vztrajnost, ki pa bo le še dodatno obogatena z držo števila 2 in pa harmonijo.

Današnji dan ni pravi, da bi se postavili v vlogo individualista in preizkušali meje nenavadnega. Če že res ne morete iz svoje kože in boste na vsak način želeli poskusiti nekaj novega, potem se trdno prepričajte, kolikšno je tveganje. Pri vsem, kar boste danes delali, morate imeti stvari in sebe pod nadzorom (4) in v ravnovesju (2) in uravnoteženi (2). Število 22 je dan v mesecu in kot tak bo s svojo vibracijo enako vplival na vse. V kolikšni meri pa je odvisno od vaše osebne numerološke kode. V vsakem primeru pa vam današnji dan daje možnost, da presenetite sebe in druge, le uskladite svoje energije na višje vibracije.

Dan bo poln presenečenj. Predvsem danes velja, da pričakujte nepričakovano. Poln bo ustvarjalnosti, nepredvidljivosti in naj vas ne presenetijo nekonvencionalni dogodki, ki se bodo dogajali okoli vas. In ja, prinaša določena pričakovana tveganja, ki pa jih sprejmite z odprtimi rokami, saj se bodo stvari lepo izšle. Bodite le pozorni na dogajanje, ohranjajte osredotočenost na to, kar boste delali, da vam pozornosti ne odnese drugam. Ker se bo okrog vas dogajalo mnogo stvari, se to lahko zgodi dokaj hitro in tako bi lahko svojo srečo in uspeh iskali na napačnem mestu. Še posebej previdni bodite pri komuniciranju, saj lahko hitro pride do nesporazumov.

Prav vam bo prišlo, če boste danes prilagodljivi, zato se ne držite svojih načrtov za vsako ceno. Dan je namreč dober za brainstorming z drugimi in nikoli ne veste, kdaj se pojavi nova ideja ali nova rešitev. Če boste trmasti sledili svoji viziji, jo boste zgrešili. S trdim delom, vztrajnostjo in prilagodljivostjo v harmoniji, boste danes imeli uspešen in prijeten dan.

Tjaša