Numerološki vpogled za 22.11.17

Pred nami je dan, ki bo za marsikoga zelo naporen in težak. Na površje bodo »udarila« potlačena čustva in strahovi. Največkrat se, kot odziv na ta čustva, podzavestno želimo še bolj dokazati, kontrolirati situacije in vsiljevati svoj prav. Strah lahko spodbudi tudi prevelike agresivne odzive, kar pa ne prinaša nič dobrega na nobenem področju. Vaše počutje, fizično in energetsko, bo danes podobno »ekonom loncu« in vsaka malenkost bo lahko razlog, da sprostite pritisk, ki se bo nabiral v vas. Ta pritisk danes raje sprostite na drug način – s fizično aktivnostjo, pa najsi bo to fizično delo ali športna aktivnost. Na ta način boste najbolje sprostili svoje frustracije in agresijo ter transformirali nakopičena čustva. V nasprotnem primeru je lahko vsako področje danes za vas potencialno bojno polje.

Prvo tako področje je poslovno, kjer bo strah spodbujal preveliko agresijo ali nepopustljivost, lahko da boste na vsak način in za vsako ceno želeli vsiliti svoja prepričanja in tako doseči cilj. Energijo, ki jo je veliko in je močna, transformirajte in te občutke zamenjajte z vztrajnostjo, odločnostjo in pogumom. V kombinaciji z delom, vam bo to prineslo uspeh. Že res, da vaša finančna situacija ni najboljša, vendar si zapomnite, da se boste pobrali. Predvsem danes ne pošiljajte prošenj, ne urejajte dokumentacije. Izogibajte se pomembnim odločitvam, po drugi strani pa vam današnja borbenost lahko prinese uspeh pri poslovnih dogovorih – če boste seveda lahko kontrolirali ego in agresijo.

Dan ne bo najbolj naklonjen romantičnim srečanjem, imel bo slab vpliv na ljubezen in partnerske zveze. Moč za prevlado se bo kazala tudi na partnerskem področju in bo le odziv na vašo nesigurnost, strahove in potlačena čustva . To se bo kazalo v obliki posesivnosti, gospodovalnosti, ljubosumja in nenadzorovane strasti. Zato danes ne sprejemajte nobenih odločitev. Pogovorite se z nekom in tako izrazite občutke, ki vrejo v vas. Pokličite nekoga, ki vas bo razumel, ki vas ne bo obsojal, ne glede nato, kar boste povedali. Samski se boste zatekli v samoto in s tem ni nič narobe.

Dotaknimo se še področja, kjer agresija, grožnje, dretje, ukazovalnost ali napadalnost pustijo za seboj največje razdejanje, predvsem pa trajne posledice. Vaši otroci. Pazite danes na svoje besede in preden jih izrečete, pomislite, kako globoke rane bodo vaše besede zadale in kakšne bodo posledice. Otroci so zelo dojemljivi in tak način jim le daje občutek, da niso vredni ali da niso zaželeni. S tem načinom ustvarite ali prenesete vzorec, ki bo otroka spremljal celo življenje in narekoval njegove odzive v prihodnosti. Zakaj sem rekla prenesete? Če ste recimo vzorec pridobili vi v otroštvu, ga sedaj prenašate na svoje otroke. Lahko je to vzorec, da ob grožnjah zmrznete ali otrpnete; ali ste popolnoma nemočni in brez besed. Takšni vzorci bodo danes udarili na površje. Ne glede na to, kakšen je vzorec, ki ga nosite v sebi in ga sedaj nezavedno predajate naprej, je danes dan, da ga predelate in pošljete v »maloro«. Naredili boste uslugo sebi, predvsem pa svojim otrokom. Res želite, da se vaš otrok počuti tako, kot ste se počutili vi? Pomislite, kaj ste vi takrat potrebovali in točno to, dajte svojim otrokom. Ne samo danes, vsak dan.

Pred vami je dan, ko lahko predelate, počistite ali po domače – pošljete nekam vzorce, ki vas vodijo, ovirajo in kontrolirajo vaše obnašanje. Dan bo sicer naporen, vendar odličen za delo na sebi. Ne obsojajte se, ne obsojajte druge – če vidite, da se kdo bori s temi vzorci ali ta boj zaznate pri sebi, sprejmite to z razumevanje in ljubeznijo.

Saj zmorete, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.