Pred vami je dober dan, le pravilno si boste morali razporediti delo. To pomeni, da dopoldan namenite delu in stvarem, ki jih niste dokončali včeraj, popoldan pa si vzemite čas za kurjenje odvečne energije. Delovna vnema bo v popoldanskem času tako ali tako popustila, misli pa vam bodo uhajale drugam. Če potrebujete kakšno uslugo, je danes popoldan čas, ko prosite zanjo, saj bomo vsi bolj odprti in velikodušni.

V dopoldanskem času boste zelo produktivni na poslovnem področju, kjer vam je zagotovljen uspeh. V rokah imate vse adute, veliko boste postorili, zato si privoščite nekaj samohvale in kasneje počitek.

Tudi finančno področje bo danes trdno, denar bo pritekal. Dopoldne se ga boste zelo oklepali in ga boste le s težavo dajali, vendar pa boste pri denarju v popoldanskem času bolj velikodušni. Če karkoli prodajate, storite to popoldne – saj veste, dopoldan bo šel denar težko od lastnika.

S samohvalo ne gre pretiravati, ker vam lahko vse skupaj stopi v glavo. Zavedajte se, da bodo danes, tako kot vi, v podobnem stanju tudi drugi. Vam bodo šli na živce prijatelji, ki bodo nekoliko narcisoidni, na živce vam bodo šli pa tudi zaradi samohvale in samopoveličevanja. Velja tudi obratno in jim boste morda šli na živce vi, zaradi istega razloga. Da ne pride do »bitke« se raje s prijatelji odločite za druženje ob športnih

Morda boste v prvem delu dneva nestrpni in boste izrekli tudi kakšno pikro pripombo. Vse to bo posledica uspeha, ki ga boste doživljali. Dopoldan delajte svoje, z družino pa kasneje preživite lepo nedeljsko popoldne – če se le da s skupno fizično aktivnostjo ali športno dejavnostjo.

Večer namenite svojemu partnerju. V vezo vnesite nov čar, prebudite metuljčke v trebuhu. Tiste, ki ste jih imeli na začetku veze ?. Samski boste danes brez težav navezovali stike. Verjetno bo to posledica vaše očarljivosti. Kljub temu, da boste zelo zaželeni, pa ti stiki verjetno ne bodo prerasli v globlje veze. Ali pa?

V zraku bo preko dneva nestrpnost in vsi bomo hoteli imeti prav. Z zavedanjem lahko obrnete stvari v svoje dobro; z mirnostjo, nežnostjo in vedrino boste danes dosegli vse, kar si želite.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Pa lepo nedeljo vam želim 🙂