Numerološki vpogled za 22.08.17

Če smo včeraj rekli, da začenjamo z novim poglavjem v naši knjigi življenja, pa bomo danes naredili največ, če se osredotočimo na temelje našega življenja – osebnega in poslovnega. Vsaka hiša, pa naj bo še tako lepa in moderna, se bo začela podirati, če temelji ne bodo trdni. Upati, da bodo zdržali, ker jih ne vidimo oz. si pred možnimi, a že obstoječimi težavami, zatiskati oči,  to res ni pametno. Čimprej uredite odnose s pomembno moško osebo. Odkrit pogovor bo prinesel trdne in zdrave odnose v prihodnje. Če ste prisiljeni igrati neko vlogo zato, da bi bili sprejeti, se tej vlogi raje odpovejte. To niste vi! Dlje ko boste čakali, bolj boleč bo zaključek. Verjemite, tisti “pravi” ljudje vas bodo sprejeli takšne, kot ste.

Dejstvo je, da smo si ljudje različni. Še dobro, ker drugače bi bilo na svetu dolgčas :D. Pri neki osebi nam je nekaj všeč, nekaj stvari nas moti, vendar pa je za dober odnos nujno sprejeti tudi tisti del, ki nam pri drugi osebi ni všeč. Na sprejemanju medsebojnih vrednot in pričakovanj se bo danes delalo na področju ljubezni. Pričakovati, da se bo druga oseba povsem podredila vašim stališčem, je nerealno. Raje se odločite za spremembo pri sebi in poskušajte biti manj togi, nekoliko bolj popustljivi in lahkotni. Če ste vi tisti, ki bi se morali prilagajati ali v odnosu ne morete biti, to kar ste, je morda čas za odkrit pogovor ali odhod. Zapiranje vase in zatiskanje oči ne bo popravilo temeljev vašega odnosa.

Prav tako zapiranje vase danes ni priporočljivo na finančnem področju. Če imate materialne probleme, jih boste rešili s sodelovanjem z drugimi. Tudi na poslovnem področju vam bo prav prišlo, če boste manj togi, bolj popustljivi in lahkotni. Nepopustljivo vztrajanje pri svojem stališču ne bo dalo rezultatov. Naj bo danes vaše vodilo – sodelovanje. Katere so vaše skupne točke? Morda je prav ta različnost, ki obstaja med vsemi nami, tista pika na i, ki je potrebna za dosego želenega rezultata. Vaša odgovornost, pridnost in marljivost sta vam že zagotovili stabilen položaj v službi in v poslih, zato je čas, da se posvetite tudi odnosom. Danes še ne podpisujte pogodb, vendar pride čas tudi za to.

Skupinska aktivnost je danes zelo priporočljiva na področju prijateljskih odnosov. Ne zapirajte se vase, s tem boste le še povečali občutek osamljenost. Si predstavljate cvet rože? Odprite se in pokažite svetu, kdo v resnici ste. Pokažite se v vsej svoji edinstveni lepoti in drugačnosti. Vendar pozor! Enako velja tudi za vas – dovolite to tudi vi svojim bližnjim. Tudi oni so včasih prisiljeni igrati vloge, da bi jih vi lažje sprejeli. Vaše pričakovanje, da morajo biti popolni in idealni, jih potiska v igranje te vloge. Nihče ni popoln oz. vsak je popoln v svoji nepopolnosti. Postavite se v njihove čevlje in jim dajte to, kar bi na njihovem mestu želeli, da dajo oni vam.

Na področju zdravja danes poslušajte svoje telo. Morda vam kakšna bolezen ali samo bolečina sporočata, da nekaj ne delate v skladu z vašo življenjsko potjo. Umirite se, poslušajte kaj vam telo sporoča in se vprašajte, kaj lahko spremenite. Tako se bo telo okrepilo. Danes je dober dan za zdravljenje in kirurške posege.

Prepričanje, da veliko dajete in premalo dobite nazaj, je zelo negativno in vam daje občutek, da ste izkoriščani. Posvetite se danes vašim mislim. Katerih je več – negativnih ali pozitivnih? Naj bo današnja domača naloga posvečena zavestnemu spreminjanju vaših misli: Ko se ujamete, da vas preplavljajo negativne misli, jih zavestno ustavite in preoblikujte v pozitivne. Počutili se boste veliko bolje. Storite to zase.

Lepe misli prinesejo lepe občutke, negativne misli le še poglabljajo vaše nezadovoljstvo.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar – Imejte čudovit dan 🙂