Numerološki vpogled za 21.11.2018

Današnji dan bodo oblikovale tri zelo različne energije, vodilna pa bo energija števila 3, zaradi katere bodo stvari tekle enostavno in tekoče. Verjetno boste danes imeli željo in voljo za druženje, prav nič pa ne bo narobe, če se boste odločili, da ostanete doma, v krogu bližnjih. Število 21 sestavljata 1 in 2. Zaradi 1 bo v ospredje prišel vaš individualni način delovanja in pa potreba, da so stvari narejene. Število 2, kot vedno, prinaša v dan željo po harmoniji, zato – česarkoli se boste danes lotili, najprej najdite način, s katerim boste resnično pomirjeni. Da bi vam to lahko uspelo, se danes izogibajte osebam, ki delujejo agresivno in so ves čas napeti.

Danes pazite, da boste postorili vse, kar je treba danes narediti. Ok je, če ste na trenutke neproduktivni in če si vzamete nekaj časa zase, pazite le, da ne prevlada lenobnost. Kasneje vam bo lahko žal, še posebej, če boste preveč obveznosti preložili na drug dan. Čeprav se vam bo morda danes zdelo, da ste opravili nek pomemben opravek, se prepričajte, da je del vaših današnjih obveznost. Prelaganje odgovornosti se redko obrestuje.

Vem, veliko je govora o tem, na kaj bodite pazljivi, a to je le zaradi posebnih energij, ki prinašajo zelo individualistično in samostojno delovanje. In ko ste sami s sabo, vas kaj hitro lahko zanese v sanjarjenje in filozofiranje. Oboje je super, dokler je »pod kontrolo« in ne ostanete le pri tem, temveč je neko ravnovesje med opravljanjem obveznosti in le opazovanjem. Povečano bo vaše zavedanje, povečana bo vaša intuicija, zato boste morda stvari videli veliko bolj jasno.