Numerološki vpogled za 21.08.17

Zadnji dnevi so bili zelo napeti. V prejšnjem tednu so vas energije vodile na poti iskanja samega sebe, povezovanja s samim seboj, predelovali ste stare vzorce… Danes je dan, ko se bodo vse te spremembe in rast udejanjile v vašem življenju. Spremembe morda ne bodo „vidne z aviona“, prišle bodo brez velikega popmpa, pa vendar boste imeli občutek, da se pred vami odpirajo nove poti, nove možnosti in izbire, kaj boste počeli. Na nek način bodo te spremembe odprle novo poglavje v vaši knjigi življenja.

V tem poglavju prihajajo boljši časi tudi na finančnem in poslovnem področju. Na finančnem področju pričakujte, da bo k vam začel pritekati denar ali pa boste materialno blaginjo pridobili na kakšen drug način, kot je npr. izmenjava storitev ali dobrin. Vprašajte se, kako bi lahko svoj hobi spremenili v svoj poklic? Na poslovnem področju bosta vaša delavnost in trud opažena, zato se danes poslovite od strahu, da niste opaženi. Vaš trud se vam bo obrestoval!

Da tega občutka neopaženosti ne bodo imeli vaši bližnji, jim danes pokažite, da jih cenite in jim prisluhnite. Bodite hvaležni za vse dobro kar imate in dovolite svojim otrokom, da izrazijo svojo osebnost. Dopustite jim, da gredo svojo pot in ne pričakujte, da bodo takšni kot vi. Vsak od nas je unikat, poseben v svoji drugačnosti. Vaši otroci so samostojne osebnosti – cenite njihovo drugačnost in jih spodbujajte na tej poti.

Morda vam danes, kljub velikemu številu prijateljev, njihova družba ne bo ustrezala. Včasih je samota bolj zdravilna, kot druženje z ljudmi, ki so vas ne izpolnjujejo. In morda v teh trenutkih samote najdete tudi način, kako bi lahko začeli živeti bolj zdravo. Ni treba, da so spremembe velike; morda začnete telovaditi, izključite živilo iz svojega jedilnika ali pa si le privoščite več počitka. Odločitve, ki jih boste sprejeli danes, vam bodo, na področju zdravja, prinesle dolgotrajne koristi.

Na splošno pa je današnji dan odličen, da začnete uresničevati svoje sanje. Vaša kreativnost in ustvarjalnost bosta v vas zbudili razmišljanje, kaj si v resnici želite in kaj mislite, da je prav.

Izkoristite ta dan za uresničevanje svojih sanj in želja in sprejmite dejstvo, da so novosti in spremembe redne spremljevalke delovanja v novo smer.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar – Imejte čudovit dan 🙂