Numerološki vpogled za 20.9.2018

Današnji dan in število 20 prinašata ojačane vplive števila 2, kar se bo kazalo kot večja občutljivost in kot nihanje razpoloženja. Vpliv bo res močan, zato boste danes lahko preverili in uporabili vse svoje načine, s katerimi si pomagate, da ohranjate svoj notranji mir. Ni pomembno, ali je to reiki ali meditacija ali afirmacije, pomembno je, da boste s tehniko dosegli harmonijo, ki jo zahteva število 2.  Doseganje harmonije bo danes zahtevna naloga, saj bodo energije števila 20 res intenzivne. Imejte v mislih, da danes ne smete jemati stvari preveč osebno.  

In kot da to še no dovolj, boste danes morali ugotoviti, ali so čustva, ki jih boste občutili, res vaša ali ste jih prevzeli od oseb oz. situacij, ki so vam blizu. Če je vaša intuicija močna in jo tudi poslušate, potem bodo vaši današnji intuitivni vpogledi še močnejši kot običajno. Resnično je pomembno, da se teh občutkov zavedate in jih prepoznate ter se temu primerno tudi zaščitite, da ne boste predelovali drame in napetosti drugih, ki  sploh niso vaše. Zavedanje tega vam bo pomagalo, da boste lahko čimbolj izkoristili današnji dan in da vam drame drugih ne bodo kradle notranjega miru.

Ravno zaradi vsega naštetega, naj bo vaše današnje vodilo doseganje stabilnosti in selekcija, kaj je zares pomembno in kaj ima vsebino, ki jo potrebujete. Morda ne boste najbolj taktični, vendar se  boste le tako lahko posvetili trdemu delu, za katerega boste močno nagrajeni. Morda ne takoj, a nagrada bo vsekakor prišla.  Zorganizirajte si dan in določite prednostna opravila, pa boste danes zelo produktivni. Izogibajte se nepotrebnim tveganjem in sledite začrtanim potem.  Delajte stvari, ki so vam poznane in se izognite vsemu, kar je dvomljivo ali nepreverjeno.

Današnji dan vzpodbuja trdo delo in ne bo vam težko zavihati rokave, da bi to delo opravili. Vaši dosežki bodo vzpodbudni, zato se  ne ozirajte naokrog, da bi videli, kaj  in kako počnejo to drugi.  Trdo delo in jasna vizija, kje želite biti, vas bosta danes motivirala, vendar se boste morali za rezultate potruditi. Naj vas ne zanese stran s poti, da bi se namesto svojemu delu, posvečali ocenjevanju dela drugih, ki to delajo drugače kot vi. Ocenjevati druge je lažje, največkrat se pritihotapi zraven tudi kritika. Ko se osredotočate na druge, vaš fokus ni na vaših ciljih, kajne? Danes se posvetite le svojemu delu in svojim načrtom, predvsem pa ne dvomite o svojem napredku. Kar je dobro za nekoga drugega, ni nujno dobro tudi za vas.

Želim vam lep dan, Tjaša