Numerološki vpogled za 20.8.2019

Danes se odpirajo čustva. Dvajseti v koledarju bo močno pod vplivom števila 2, 0 pa bo to le še ojačala. Danes se bo vpliv zelo pokazal kot odpiranje na čustvenem področju, zato storite vse, da boste ohranjali umirjenost in premišljenost ter da ne boste stvari jemali preveč osebno. Pri tem si pomagajte s tehnikami, ki jih imate v repertoarju, pa naj bo to reiki, meditacija, branje, ustvarjanje ali krajši sprehod v naravi. Karkoli deluje. Podobno se bodo počutili tudi vsi okoli vas, zato je še toliko bolj pomembno, da vsaj svoje občutke ohranjate v ravnovesju. Pozorni bodite tudi, ali je to, kar čutite dejansko vaše oz. so to vaša čustva, ali jih pobirate od drugih. Danes boste namreč zelo dovzetni za občutke drugih, povečana bo tudi intuicija. Prizemljite se, se zaščitite in tako preprečite, da ne boste od drugih pobirali nepotrebne drame ali stresa.

 

Globalni dan 4 ne prinaša najbolj diplomatskih energij, tudi taktičnost ni na spisku njegovih lastnosti, prinaša pa v dan možnosti za trdo delo. Posvetite se nalogi, ki jo imate danes v načrtu in to vam bom zelo pomagalo, da boste lahko dosegli svoje dolgoročne cilje. Verjetno danes za opravljeno delo ne boste dobili pohvale ali priznanja, tudi od sebe ne. Bodite previdni, kaj in kako boste izrazili to, kar vam leži na duši, predvsem pa prej dobro premislite od svojih besedah. Marsikatera krepka beseda lahko danes prileti tudi v vašo smer, a si tega ne jemljite preveč k srcu.

Pri svojem delovanju se držite preverjenih načinov in pravil. Število 4 vzpodbuja željo po nadzoru, neraziskane poti danes verjetno ne bodo prinesle rezultatov. Oči imejte usmerjene k cilju in nagradam, držite se svojih moralnih načel, ki naj vam bodo vodilo, kaj je prav in kaj ne, pa četudi bodo drugi delali po svoje. Kar je prav za vas, morda ni prav za nekoga drugega in obratno. Danes je pomembno, da ostanete na svoji poti in sledite svojim ciljem na svoj način.