Energije današnjega dne vas bodo dobesedno testirale; testirale bodo vas, vaš ego, vaš jezik. Testirale bodo, koliko se imate v dejansko pod kontrolo, ko vas nekdo provocira. Ali se boste pustili sprovocirati? Pomembno je, kako boste odreagirali. Lahko bo v ospredje prišel vaš ego in bo prišlo do sporov. Danes se bo pokazalo, ali lahko svoj ego utišate. To bi bilo danes najbolje za vas, saj vsaka danes dobljena bitka, ne bo prinesla rezultatov, prej izgube. Velike! Obstaja rek: Če ne moreš kontrolirati situacije, kontroliraj sebe. Imejte pod kontrolo svoja čustva, da ne bo prišlo do čustvenih izbruhov in tako boste sebi dokazali, da ste res čustveno zreli. Danes vam bo bolj koristilo, če se umaknete v molk in se potopite v delo. In odprite ušesa!

In točno to je najbolje, da naredite tudi na poslovnem področjuenergijo usmerite v delo in naredite vse tisto, čemur ste se uspešno izogibali ali vam je bilo odveč. Pride tudi dan, ko je bolje da delate sami in ne v skupini. Zakaj? Danes bomo vsi delovali po principu »fjakarskih konjev« – dirkali v svojo smer, brez da bi videli, kaj se dogaja okrog nas, na naš način. Prilagajanje in spremembe vam danes ne bodo dišale, želeli boste, da je vse po vaše. Tako delovanje je odlična podlaga za nestrpnost in agresijo, zato danes dobro premislite, katere bitke so vredne vaše energije in živcev oz. ali se vam splača.

Ravno zaradi tega, neprilagajanja in tendence, da bi bilo vse po naše, danes ni dober dan za oddajanje prošenj za kredit ali za napredovanje. Verjetno vam finančne podpore ne bodo ugodili. Počakajte.

Če se vaš partner z vami ne strinja in ima svoje poglede na stvari in želje, naj to ne bo razlog za prepire in merjenje moči. Vaš partner ima vso pravico in bi moral imeti tudi vso svobodo pri izražanju samega sebe. Prav tako jo imate vi in ne jemljita tega drug drugemu. Vsak od vaju je samostojna oseba z lastnim jazom in podrejanje vam ne bo prineslo uspešnega odnosa. Morda ne danes, vendar v prihodnjih dneh pa partnerju le povejte, da je to kljub vsemu vaše življenje. Samskim ne kaže najbolje danes – če boste že šli na zmenek in na vsak način želeli ob tem izraziti svoje mnenje, imate vso pravico. Vendar pa se zavedajte, da ima tudi druga oseba pravico povedano sprejeti ali pač ne. Ne zapletajte se v spore, ampak raje odidite.

Koleriki in vzkipljivi ljudje se danes zelo posvetite umirjanju. In potrpežljivosti. Drugače vas bo bolela glava. Predvsem naj bo potrpežljivost in sprejemanje danes na prvem mestu v odnosih na splošno. Samokontrola in čustvena stabilnost vam bosta danes omogočili, da v domačem okolju ne bo napetosti in da svojih otrok ali partnerja ne boste kritizirali prav za vsako stvar, ki vam ne bo po godu ali ne bo po vaših merilih. Otroci so sicer res trpežna bitja, a vse ima svoje meje. Potrpežljivost in sprejemanje sta tisto k čemur bi morali stremeti danes.

Želim vam miren dan, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.