Numerološki vpogled za 20.11.2018

Število 20 vam danes prinaša globljo povezavo s tem, kar se trenutno dogaja v vašem življenju, zlasti ko gre za vaše okolje in ljudi v njem, kar pa morda danes ni najbolje. Število 20 namreč združuje zahtevo po harmoniji števila 2 in jo le še potencira. Čustva bodo globoka in močna, zato je danes nujno, da imate na zalogi več načinov umirjanja, da vas intenzivnost čustev ne bo pogoltnila.

Pa vendar danes ne bo vse samo slabo. Dan je namreč dober za raziskovanje, poleg tega pa vam bo prinesel mnoge uvide, ki bodo danes še močnejši kot drugače. Bodite odprti za razne prebliske, dogodke, kljub vsemu pa tudi nekoliko bolj pazljivi. Zaradi dovzetnosti in odprtosti boste tudi nekoliko bolj ranljivi. Najdite način, da boste svoja čustva in dovzetnost čim bolj ohranjali v ravnovesju.

Prijaznost, sočutje in negovanje so energije današnjega dne. Lepo je, da poskrbite za druge, a le do neke meje. Pazite, da te meje ne prestopite, saj se kaj hitro lahko skrb prevesi v prestopanje osebnih meja. Pomembno je, da veste, kdaj je dovolj, da ne boste z dobrimi nameni povzročili škode. Vaša meja verjetno ni enaka meji drugi osebe. Če pomagate zato, da bi se vi dobro počutili in ne zato, ker druga oseba potrebuje pomoč, potem raje naredite korak nazaj.

Danes se osredotočite predvsem na pozitivne aspekte dneva. Poskrbite, da v veliki želji, da bi pomagali drugim, ne pozabite poskrbeti zase. Postavite se na prvo mesto in šele potem naj pridejo na vrsto drugi. Med njimi bodo tudi taki, ki bodo vašo pripravljenost pomagati poskusili izkoristiti. Ne dovolite jim tega.