Pred vami je odličen dan, ki bo še dodatno podprl tiste, ki si boste upali tvegati in biti pogumni. Če vas popade strah, se zavedajte, da svet pripada pogumnim in da so danes uspeh, blagostanje in zmaga na vaši strani. Dodajte še kanček sreče – to je to!

Na poslovnem in finančnem področju vam danes res lahko uspe tisto, kar si želite oz. vam uspe velik met. Na poslovnem se zato opogumite in uredite birokratske zadeve, poskrbite za dobiček, nagrade ali recite za napredovanje. Predstavite svoje ideje nadrejenim, če potrebujete sredstva in podporo, jo boste danes tudi dobili. Naj vas strah in dvomi ne ustavijo, predvsem pa ne v dnevu, ko je vse usmerjene v vaš prid. Žogica je na vaši strani, zato bodite aktivni in pogumni, saj bo tako današnji dan izjemno ploden. Na finančnem področju to pomeni, da je danes dan za vlaganje, špekulacije, finančne in materialne dobitke.

V življenju je tako, da ko nam gre finančno in poslovno dobro, se to zelo odraža tudi v domačem okolju. Vse je bolj umirjeno in v harmoniji. Na ljubezenskem področju zato danes le nasvet samskim – če vam je določena oseba všeč, a vam strah preprečuje, da bi se ji približali – zberite pogum, stopite do te osebe in si dajte priložnost za srečo. V domačem okolju vas bo morda občasno malce zaneslo in boste popolnost pričakovali tudi od svojih najdražjih. Danes ste v dobri koži, stvari se končno postavljajo na svoje mesto, zato jim danes lahko poklonite nežnost in naklonjenost. Uživajte v njihovi družbi. Uživajte tudi v družbi prijateljev, predvsem pa se zabavajte in si dajte duška.

Če ste med tistimi, ki jim nagaja zdravje – tudi za vas bo današnji dan pozitiven, saj boste danes dobili darilo nove moči in energije. Stanje se bo začelo izboljševati, izvidi in rezultati bodo odlični. Ker so ostala področja danes v pozitivnih energijah, se bo na to odzvalo tudi vaše telo, kar pomeni visoko sposobnost telesa za samoregeneracijo.

Pred nami je čudovit dan, ki bo prinesel več, kot boste pričakovali, če se boste le dovolili biti pogumni. Več korakov kot boste naredili, več lepega boste doživeli.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Uživajte v dnevu, ki je pred vami 🙂