Numerološki vpogled za 20.09.17

Po včerajšnji analizi, je danes pravi čas, da samozavestno stopite svojim sanjam naproti. Najprej se umirite in si odgovorite na zelo pomembni vprašanji: „Kaj si želim? Kaj je moj cilj?“. Ko boste poznali odgovor na to, si naredite načrt, kako boste to dosegli. Energije in moči imate dovolj, zato se le lotite projekta, ki se vam po glavi mota že nekaj časa, a ste z njegovo izpeljavo odlašali. Natančen načrt in jasno zastavljeni koraki vas bodo popeljali k uspehu. In veste kaj? Uspelo vam bo!

Na poslovnem področju se vam bo vsa ta vnema bogato obrestovala. Če se vam na pot postavi nov projekt, se ga lotite z vso vnemo in močjo. Postorili boste tudi nekaj nalog, ki ste se jih do sedaj malce izogibali. Vse to se vam bo poznalo tudi na finančnem področju. Materialno blagostanje bo k vam pritekalo v denarni obliki, pa tudi na druge načine.

Ob vsem tem dogajanju, načrtovanju in akciji pazite, da vas zaradi stresa ne popade tesnoba. Privoščite si počitek, zmanjšajte stres, ki lahko vpliva na vaše celotno počutje. Čez dan boste nemirni, občasno celo razdražljivi.

V svojem zanosu in občutku moči, ne pozabite na svoje najdražje. To velja predvsem na področju krepitve odnosov. To naj bo danes vaš cilj v odnosu do družine. Podite pozorni, kako delujete, saj boste občasno lahko delovali zelo kruto in v jezi izrekli besede, za katere vam bo kasneje zelo žal. Tudi besede bolijo!

Podobno bo na ljubezenskem področju. Jeza in moraliziranje lahko naredita več škode, kot dobrega in posledično ohladita odnos. Ko v jezi sitnarite in moralizirate, lahko vzbujate občutek krivde pri partnerju, to pa ubija ljubezen. Samskim se bo uspelo umiriti in na površje bo prišel vaš šarm, zato le pojdite v družbo. Imeli boste veliko priložnosti, da spoznate nove ljudi.

Druženje s prijatelji vam bo danes ustrezalo. Tudi potreba po druženju bo velika. Sledite tej potrebi, poglobite odnose.

Danes je dan, ko lahko dovolite svojim sanjam in željam, da pridejo na površje. Naj vas vaši večni dvomi o tem, kaj je prav in kaj ne, ne ustavijo. Sledite sanjam in vaša duša bo zacvetela.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte čudovit dan 🙂