So tudi taki dnevi, ko enostavno nimate veliko vpliva na potek dogodkov. Kljub temu boste danes imeli občutek, da je čas, da izrazite, kar želite. Možnosti za vpliv bodo sicer majhne, vendar pa bosta vaše zaznavanje in notranja moč zelo vplivali na današnji dan, zato danes več časa preživite v družbi. Počutili se boste veliko bolje!

Morda vas bo danes preplavil občutek, da ste nepotrebni ali da niste nikomur pomembni. Tudi v tem primeru je nasvet, da pojdite v družbo, zelo na mestu. Če boste le lahko, nekomu pomagajte in posledično se bojo vaši občutki umaknili. Občutek, da ste morda nekomu pomagali, je lep. In ker je danes danes dan, ki spodbuja pomoč drugemu… Morda bo na isti način nekdo pomagal vam, pa se tega sploh ne boste zavedali :). Vendar pa to ne pomeni, da se boste sedaj razdajali na vse konce in morda s tem vzbujali občutek krivde ali celo pričakovali, da nekdo enako stori za vas. Na to bodite pozorni predvsem v odnosih s starši in otroci.

Na ljubezenskem področju se bo ta želja izražala kot želja po novi strasti in se boste predajali sanjarjenju o novi osebi. Ste pomislili, da bi to strast vnesli v sedanjo zvezo? Tako sanjarjenje je lahko uvod v prevare in nezvestobo. Uresničitev takih želja lahko zadovolji vašo željo, vendar pa notranjega zadovoljstva ne bo prinesla.

Na delovnem področju, sploh če ste danes v službi, pa le vnesite strast v svoje delo. Bodite aktivni in izkoristite svojo nadarjenost, saj vam bo to odprlo vsa vrata. Če nekaj delate s srcem, v delo vnesete strast in svoji nadarjenosti dovolite na plano, je to recept za uspeh. Vse to se bo poznalo tudi na finančnem področju. Danes je dober dan za prodajo. Vaše pogajalske sposobnosti vam bodo prinesle dobre rezultate, možen je dobiček. Verjemite, da ste danes magnet za denar.

Na področju prijateljstva velja danes opozorilo, da niso vsi v vaši bližini tudi vaši prijatelji. Zavedajte se, da je krog vaše družbe širok prav zaradi vaše prijaznosti in širokega srca. To ne pomeni, da morate morate delati selekcijo, kdo je in kdo ni prijatelj; to le pomeni, da bodite previdni, komu se res odprete in z njim delite svoje najbolj intimne občutke. Kljub temu še vedno velja – danes je dan za druženje.

Vodilo današnjega dne: Družite se, pomagajte, a ne pričakujte povračila. Pazite komu zaupate in odprete svoje srce, da ne boste izdani!

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar – Želim vam lep dan 🙂