Numerološki vpogled za 2.6.2019

Nedelja je in tudi numerološko število 2 prinaša možnost, da si malce oddahnete od vseh intenzivnih energij včeraj. Prisotne bo manj zagretosti in strasti, ki so prežemale včerajšnji 1. dan v mesecu. In prav je tako, da se nekoliko umirite in zberete ter si naberete novih moči. Vzemite si čas in na stvari poglejte z bolj umirjene perspektive, stvari, ki jih ne morete kontrolirati pa naj vas ne zmotijo. Če je včeraj na kateremkoli področju prišlo do sporov, je danes dan, ko se lahko opravičite, če boste seveda ocenili, da je to pravi korak, prav tako pa bodite dovzetni za opravičila drugih, v kolikor kdo k vam pristopi s tem namenom. Danes je dan za spravo in ustvarjanja ravnovesja ter doseganje harmonije, saj se boste le tako v dnevu, ki mu kraljuje 2, počutili zadovoljne. Občutek harmonije bo danes obvezen, saj se boste drugače pokazali v bolj sebični luči. Dan res ni primeren za trmoglavljenje ali za dejanja, ki so daleč od vaše cone udobja. Previdno, saj tako število dneva kot tudi globalni dan zelo vplivata ali na vaš napredek ali pa vas lahko močno ovirata.

Vibracije globalnega dne danes prav tako pripadajo št. 2, ki vam prinaša skladnost in ustvarjalnost. Preko celega dne boste delovali uravnoteženo, z zelo taktičnim pristopom in diplomacijo. Tako delovanje bo več kot dobrodošlo in je veliko olajšanje, še posebej po vsej nestrpnosti in odkritosti prejšnjega dne. V vsakem trenutku danes poskusite biti prijazni in diplomatski, saj se bo vse, kar boste danes naredili in v to vložili svoje srce, odražalo v vaši energiji, ki bo tako odražala harmonijo in umirjenost. To pa bo vplivalo na vse okoli vas.

Čeprav št. 2 prinaša nežne energije, pa ima tudi svoje pomanjkljivosti. Primarni cilj 2 je, da bi bili uravnoteženi in dovzetni za vse in vsakogar, toda ko se to poruši, lahko postanete sebični, zahtevni in nesramni, predvsem pa boste pokazali svoje zobe. Bodite pametni in se osredotočite na milejše vplive števila 2 ter ne dovolite, da drugi rušijo vaš notranji mir. Res ni treba, da iščete to pri drugih in svojo srečo polagate v roke drugih, ko pa ste kreator lastne sreče in duševnega miru le vi, sami.