Numerološki vpogled za 19.8.2018

Danes bo v zraku mešanica različnih energij, ki so kot take pogosto nerazumljene, predvsem pa se jih ne zna v celoti izkoristiti. Največjo vlogo v dnevu ima vibracija števila 1, ki v današnji dan prinaša neodvisnost in moč. Podpirala jo bo energija števila 9, pa tudi skrbnost in negovanje števila 3. In če boste zaradi energije števila 19 želeli biti genialni in delovati individualno, se bo prikradla tudi želja bo bližini drugih ljudi. Ker boste iskali in želeli dosegati popolnost, boste lahko zelo hitro tudi razočarani.

Danes ni ravno dan, ki bi vzpodbujal in kazal željo po bližini, zato morda pridete do ugotovitve, da so drugi oddaljeni, odsotni in neresni. Ne vzemite tega osebno. To je ta nerazumljeni del, ko bomo ljudje delovali v stilu “želim biti sam, a te potrebujem v svoji bližini”. Dan ni dober za ustvarjanje tesnih povezav ali sprejemanje pomembnih odločitev, zato, če le lahko to prestavite na kakšen drug dan, bi bilo bolje, da to storite.

Včerajšnji dan vam je verjetno prinesel lepe dogodke in zato se danes počutite zelo dobro! Čeprav morda stanje ni perfektno in ne morete govoriti le o metuljčkih in rožicah. Energije dneva bodo v nekakšnem naravnem ravnovesju, a se kljub temu lahko pojavijo trenutki, ki bodo prinesli razdore. Diplomatskim sposobnostim in očarljivosti se bo pridružilo še sočutje in razumevanje, kar vam bo danes dalo sposobnosti in moč, da boste točno vedeli kaj morate narediti, da boste ohranili mir.

To vam bo zelo pomagalo v primerih, ko boste dobili občutek, da si vas do hoče sposoditi ali pritiskati na vas. Tudi če bo kdo to poskusil, bo lahko občutil, da poleg vseh lepih lastnosti, ki jih danes v vas spodbujajo energije dneva, niste le nežni in graciozni. Če jim bo uspelo porušiti to naravno ravnovesje, lahko stvari postanejo grde. Vzemite to kot opozorilo, saj to velja za vaš odnos do drugih in pa odnos drugih do vas. V teh primerih bo še kako pomembno, da se boste uspeli osredotočiti na pozitivne energije dneva – sočutje, razumevanje, potrpežljivost, še posebej pri tistih v vaši bližini, ki radi jamrajo in se prepirajo, ko stvari ne grejo po njihovih planih. Tudi to bo minilo, zato se res osredotočite na to, da vas v svoj vrtinec ne potegnejo negativne energije dneva. Ko boste začutili, da ste na meji, si pomagajte s katero od tehnik, ki vas iz nizke vibracije spravijo na višjo – štejte od 17 nazaj in si potem rečete, da bo vse ok ali morda Ho`oponopono tehnika ali pomislite na nekaj, ob čemer ste radostni.

Lepo nedeljo vam želim, Tjaša