Numerološki vpogled za 19.12.17

Energije današnjega dne so zelo resne, zato zabava ne bo na prvem mestu. Dobro se boste počutili med prijatelji, resne teme pogovora pa lahko le še poglobijo vaš odnos. Občutek, da ste cenjeni, vam bo danes veliko pomenil, še posebej zato, ker boste zelo obremenjeni s skrbjo za prihodnost. Večkrat na dan se opomnite, da ni potrebe, da imate vse situacije pod kontrolo, saj si boste s tem le še otežili dan.

Pred vami je resen dan za resno, odgovorno in trdo delo, zato kar pljunite v roke in v akcijo. Vztrajnost in usmerjenost k ciljem se vam bo danes na poslovnem področju obrestovala. Lotite se stvari, ki ste jih začeli že pred decembrom; tistih, kjer so se zadeve ustavile. Če potrebujete nasvet ali pomoč pa se le obrnite na starejšo ali bolj izkušeno osebo. Prošnje naj počakajo, saj je današnja splošna naravnanost ljudi taka, da vam verjetno ne bodo ustregli. To velja tudi za finančno področje. Ne pošiljajte ali ne oddajajte prošenj za finančno pomoč. Do denarja boste prišli z odličnim delom. Saj veste – dober glas seže v deveto vas in tudi vam se bodo na ta način odprla vrata, ki vodijo k denarju. Koliko se bodo ta vrata odprla, je odvisno od vašega prepričanja o lastni vrednosti oz. koliko verjamete, da je mogoče, da dobite.

Pretirana skrb in odgovornost bosta danes prevzeli vaše odnose z otroki in s partnerjem. Previdno, da vas ta občutek ne zanese v pretirano načrtovanje usod, ki niso v vaših rokah. Vaši otroci so osebnosti zase, zato ne načrtujte za njih ali namesto njih. Dovolite jim, da naredijo tudi kakšno napako in ko bo treba, jim stojte ob strani. Takrat pokažite svojo ljubečo skrb in podporo na njihovi poti. V partnerskem odnosu bo pretiravanje s skrbjo zadušili romantična čustva. Tudi tu velja, da se malce bolj sprostite in perfekcionizem zamenjate z ustvarjalnostjo.

Nadzor bo težava tudi pri samskih, zato se boste le s težavo sprostili. S tako težo nima smisla začenjati novih poznanstev ali vez. Z vožnjo z zategnjeno ročno, zaradi strahu, da bi se zaleteli, ne boste nikamor prišli in je bolje, da ostanete doma.

Če vas bo danes bolela glava, bo to verjetno zaradi strahu pred prihodnostjo, bolečine s križem pa bodo odraz strahu pred pomanjkanjem. Ne pozabite – vaša vera in razmišljanje lahko delata čudeže.

Želim vam uspešen dan, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.