Numerološki vpogled za 19.11.17

Nedelja je, pri nas se zelo sramežljivo kaže celo sonce. Še vedno je dovolj časa, da dan izkoristite za druženje in pohajanje. Dan preživite aktivno, saj boste tako sprostili odvečno energijo, pri tem pa se zabavali in vaša življenja bodo bolj pestra in bogata.

Povabite na izlet svojega partnerja, povabite svoje otroke, dovolite soncu da vas pogreje in razvaja s svojo svetlobno energijo. Če pri vas ni sonca, pa jih povabite na kakšno tekmovanje, počnite nekaj vznemirljivega, morda celo odigrate igrico Jaz sem. Na ta način boste vzpostavili najboljši stik s svojimi otroci in s svojim partnerjem. Ker boste danes zelo družabni, povabite še prijatelje.

Samski danes res ne ostajajte doma. Odpravite se nekam, kjer se dogaja, kjer je “življenje”. Pojdite nekam, kjer so večje družbe, večje prireditve, predvsem pa se prepustite optimizmu in svoji kreativnosti. Uživali boste.

Na splošno boste danes bolj optimistični in pogumni, bolj odprti in družabni. Danes odmislite posle in preživite dan tipično nedeljsko. Na poslovnem področju boste bolj aktivni v govorjenju, manj pa v dejanjih. Delo danes res ne bo v prvem planu, tudi učinkovitost ne bo najboljša, in prav je tako. Srce, duša in telo si želijo zabave, sprostitve v naravi in v dobri družbi.

Še dobro da je nedelja, saj današnji dan res ni naklonjen operacijam ali obiskom kiropraktika. Če imate težave s srcem ali gibalne težave, bodite nekoliko bolj previdni pri svojih aktivnostih in športnih podvigih.

Na finančnem področju bo danes rezultate najhitreje prineslo sodelovanje z drugimi. V času druženja z družino, prijatelji ali sorodniki vas lahko preseneti pripravljenost, da vam pomagajo, če jih boste prosili za pomoč. Če imate namen kupiti nepremičnino, danes ni dan za oglede in pomembnejše nakupe. Tudi sklepanje materialnih pogodb prestavite na kakšen drug dan.

Današnji dan zelo vzpodbuja pogum, načrtovanja in vaši besedni plani bodo velikopotezni, optimistični in polni zanosa. Iz vas bo vrela želja po nečem novem in prav čutili boste, da to zmorete. Izvedenega bo verjetno precej manj, se boste pa ob tem zelo zabavali 😀.

Želim vam prijeten dan, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.