Par dni nazaj so se stvari zaključevale in ko se zadeve zaključijo, je čas za odpiranje novih vrat, ki se bodo kar same pojavljale pred vami. Naredite korak naprej – samozavestno in odločno. Dan je odličen za nove začetke.

Na poslovnem področju je pravi čas, da začnete z novim projektom ali novega poslovnega sodelovanja. Z vašo delovno vnemo in dosedanjim trudom ter umirjenim pogovorom lahko danes dosežete marsikaj. Obrestovalo se vam bo poslušati druge, sodelovati in s pomočjo brainstorminga začeti nov projekt. Težkemu in rutinskemu delu se danes raje izognite, predvsem pa se izogibajte situacij, ki od vas zahtevajo, da se energično borite za svoje interese.

Finančno področje bo danes naklonjeno pritekanju v obliki denarja in na različne druge načine. Znali boste prodati in posledično zaslužiti. Vas mika novo izobraževanje ali pa vas je pritegnil nov hobi? Izkoristite ta dan za začetek nečesa, kar vas že dolgo mika.

Vas mika preobrazba oz. bi želeli partnerja presenetiti z novim izgledom? To storite predvsem zase, vaš izgled pa bo v kombinaciji z umirjenostjo in prefinjenostjo vaš šarm še povečal. Dobesedno boste žareli. Enako velja za samske – neustavljivo boste privlačni. Ker je danes dan začetkov, se lahko novo poznanstvo razvije v novo partnerstvo in dolgotrajno zvezo.

Umirjen in razumevajoč pristop bo utrdil vaš odnos z družino. Prisluhnite jim. Pridiganje in moraliziranje le ruši vezi med vami, doseže pa bore malo. Druženje naj bo prijetno in sproščeno, kot je npr. peka piškotov ali palačink.

Na sveže pripravljene dobrote lahko potem povabite tudi prijatelje in v njihovi družbi preživite čudovit večer, ki bo še utrdil vaše prijateljstvo. Privoščite si sproščen večer, preko dneva pa tudi nekaj počitka, ki ga vaše telo potrebuje. Aja, če se le da, se danes izognite preveč začinjeni hrani.

Morda boste imeli občutek, da je današnji dan dober in umirjen, svet pa svetel in prijazen. Prav boste imeli ?. Svet je lep, uživajte v njem.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Uživajte v dnevu, ki je pred vami 🙂