Numerološki vpogled za 19.09.17

Danes se bo analiziralo. S kritičnostjo se boste lotili presoje, kje ste na svoji poti. Zmerna doza kritičnost je vedno dobrodošla, saj boste le tako lahko presodili, kateri so vaši naslednji koraki in naredili načrt. Zraven naredite še čistko, kaj naj ostane in kaj ne. Ker je danes dan za negovanje in čiščenje, tako telesa kot vse duhovnih nivojev, se odločite za pedikuro, piling telesa, pojdite k frizerju. Morda se prav danes odločite, da začnete z dieto ali pričnete hujšati s pomočjo fitnesa ali telovadnimi vajami. Posvetite se sebi!

Na področju zdravja se to nanaša na zmanjševanje stresa. Preveč stresa lahko povzroči prebavne ali želodčne težave. Če ste imeli namen opraviti diagnostiko ali kakršnokoli drugo testiranje, je danes dan za to.

Zaskrbljenost je le eden od vzrokov za prevelik stres. Na finančnem področju boste danes zelo zaskrbljeni, vendar bo to povsem odveč. Z denarjem boste znali gospodariti zelo varčno. Ne razmišljajte o posojilu, saj ga danes verjetno ne boste dobili. Tudi posojali danes ne boste.

Analiziranje, dobra mera kritičnosti in natančnosti vam bodo danes zelo prav prišli na poslovnem področju. Dobro vam bo šlo od rok razvrščanje podatkov. Prisotna bo močna potreba po jasni organiziranosti dneva, zato vas bodo nejasna in ohlapna navodila spravila v stanje napetosti in negotovosti ter posledično v stres. Lahko se zgodi, da boste zaradi vseh teh vzrokov, raje vse naredili sami. Enako se vam bo dogajalo tudi doma, v krogu družine. Vse boste naredili sami in se zaradi tega „pretegnili“ na vse strani. Zavedajte se, da je to, da vse naredite sami, vaša odločitev, zato kasneje ne vzbujajte občutkov krivde pri svojih najdražjih. S tem jim boste samo jemali energijo. Vprašajte se, zakaj to počnete…

Večina dogajanja se bo danes odvijala v vašem umu, kjer boste zaposleni z analiziranjem. To boste počeli tudi v odnosih s prijatelji in lahko se zgodi, da boste čisto preveč kritični. Njihovo vedenje boste preveč analizirali, zato je danes bolje, da se ne podate v večje družbe. Dobro se boste počutili v družbi le enega prijatelja, pa še tam s svojim današnjim odnosom, prijateljstva ne boste utrjevali in negovali. Nič ni narobe, če ste kakšen dan sami.

To vam bo pasalo tudi v partnerskem odnosu. Izražanje čustev in izmenjavanje nežnosti vam danes ne bo ležalo. Iskali boste izgovore – delo, preobremenjenost, glavobol, težave z želodcem….Tudi sprejemali boste težko. Današnji dan res ni najbolj spodbuden za izražanje ljubezni.

Analitičnost vas bo danes povsem prevzela, zato se boste po nepotrebnem obremenjevali s tisoč in eno stvarjo. Težko se boste sprostili, saj vam nered ne bo dal miru. Svojo potrebo po predalčkanju in urejenosti preusmerite v nekaj drugega – urejanje omar, predalov ali papirjev.

Včasih vaša glava postane prenasičena z mislimi; prepolna novih idej, starih neuresničenih planov, ki prihajajo na površje. Takrat stopite korak nazaj, očistite um navlake in poglejte na stvari z nove perspektive. Odprl se vam bo nov svet :).