Numerološki vpogled za 18.9.2018

Danes se bo vse vrtelo okoli komunikacije, zato zberite pogum in naredite korak, s katerim odlašate – danes pokličite, pišite ali se oglasite osebno. Dan je dober za učenje in za iskanje novih in koristnih dejstev, ki bodo velika pridobitev pri vašem znanju in splošni razgledanosti. Če ste razmišljali o vrnitvi v šolo ali da bi se udeležili kakšnega seminarja, je 18. dan primeren za raziskovanje kurikulumov in morda celo pošiljanje prijavnic.

Lahko se zgodi, da se boste danes počutili nekoliko otožno, pa morda ne boste vedeli zakaj. To bo vsekakor posledica števila 18 in če pride do tega, je najbolje, da se tega občutka zaveste, ga sprejmete in greste naprej. Pomembno je, da v tem počutju ne obtičite. Število 18 s seboj prinaša tudi določeno mero idealiziranja, kar bo še ojačal vpliv števila 9, a svet na žalost ni idealen. Sledite svoji individualnosti, pri čemer vas bo podpiralo število 1, še dodatno podporo pri tem pa vam bo dajal vpliv števila 8. Sledite stvarem, ki ustrezajo vam in kar najbolje izkoristite dan.

Po intenzivnosti in morda nestrpnosti včerajšnjega dne, se bo prav prilegel bolj umirjen dan; dan, ko se boste lahko nekoliko odmaknili od vsega. A vseeno ne pozabite na klic ali sporočilo, s katerim odlašate. Energije dneva bodo bolj nežne in uravnotežene, vendar zagotovo ne šibke! Njihova moč se bo pokazala v veliki merici taktičnosti in diplomacije, kar vam prineslo sposobnost, da težavne situacije dokaj mirno pripeljete do razrešitve. Vsaka stvar, ki se jo boste lotili danes, bo odražala vaše notranje ravnovesje in milost, zato bo vaše sodelovanje z drugimi dobro. Celotna vibracija dneva bo danes težila k harmoniji.

Če se ta harmonija slučajno poruši, bodo letele iskre. Vedno obstaja še druga plat medalje in tako je tudi danes. Do tega lahko pride, če določene osebe ne bodo dobile dovolj pozornosti, ki si jo tako zelo želijo ali pa morda priznanja, za katerega menijo, da si ga zaslužijo. V tem primeru se bo pokazala njihova druga plat, ki se bo izrazila skozi jamranje in sebičnost. K sreči so to situacije, ki hitro minejo, še hitreje, če boste izkoristili svoje diplomatske sposobnosti in zadevo rešili na miren način. Preglejte lastnosti, ki jih ponujajo današnje energije in se osredotočite na tiste, ki vam bodo pomagale, da boste kar najbolj izkoristili situacije, s katerimi se boste srečevali danes.

Želim vam lep dan, Tjaša