Numerološki vpogled za 18.4.2019

Danes je na dnevnem redu komunikacija. Pišite, kličite, pošljite sporočilo osebi, ki se vam že nekaj časa pojavlja v mislih. Le storite nekaj. Preko komunikacije se tudi učite in danes boste izvedeli kar nekaj informacij, ki vam bodo izboljšale znanje in vaše spretnosti. Če ste v zadnjem času razmišljali o tem, da bi se ponovno usedli v šolske klopi, se udeležili seminarja ali na kakršenkoli drug način nadgradili svoje znanje, kar bi vam pomagalo napredovati, potem je danes pravi dan za raziskovanje in pregledovanje učnih načrtov. Raziščite vse, kar vas zanima in morda celo pošljete kakšno prijavnico.

Naj vas ne ustavi druga plat števila 18, ki prinaša nekaj melanholije ali nostalgije. Če boste občasno postali otožni, se osredotočite na bolj pozitivne aspekte števila 18, predvsem na iznajdljivost in odločenost. Zavedajte se, da lahko naredite vse, kar si želite narediti, pa čeprav bo danes vse skupaj obarvano z nekaj več idealiziranja (9).

Globalni dan 7 v mešanico energij dodaja še kanček skrivnostnosti. Zaradi njegovega vpliva boste danes delovali drugače kot običajno, zaradi česar boste izstopali iz množice in s tem opozarjali nase, pa četudi to ne bo vaš namen ali želja. Vaša karizmatična in privlačna energija bosta kot magnet privlačila poglede in pozornost drugih. Malce boste filozofirali, a se boste pri svojem delovanju naslonili le na preverjena dejstva. Kaj hitro se lahko zgodi, da boste kakšno pravilo prekršili oz. delovali izven ustaljenih okvirov delovanja. Danes se bo pokazala vaša idealna in izvirna osebnost, kaj si drugi mislijo o tem, pa vas ne bo preveč zanimalo. Delovali boste na svoj način in ob svojem času, pri tem pa ostajali zvesti sebi. Ker delovanje obeh števil deluje na vse, se bodo vsi vplivi bolj ali manj odražali tudi v povezavi z osebnim numerološkim številom. To bo imelo na vas največji vpliv, vsekakor pa je treba upoštevati vplive vseh treh števil. Premislite, kaj iz današnjih namigov bi vam lahko služilo, da bi lažje dosegli cilje, ki ste si jih zastavili.