Numerološki vpogled za 18.12.17

Dan, ki je pred vami, bo zelo pod vplivom vašega  dojemanja trenutne situacije. Verjetno boste vse videli v slabši luči, kot dejansko je. Ne dovolite, da vas prevzame črnogledost. Vem, da je včasih to težko in da imate občutek, kot da nikamor ne pridete. Zato se danes ne zanašajte na pomoč drugih ljudi, temveč le nase. Niti ne upajte, da vam bodo prisluhnili. Energije, da premagate in uredite vse potrebne zadeve, boste imeli sami dovolj. Potrebujete le nekaj, kar vas bo obdržalo nad poplavo negativnih misli, občutka izkoriščanosti, tesnobe, občasno celo malodušja in nemoči. Še enkrat, stvari niso tako slabe, kot izgledajo. Poskusite s pozitivnimi afirmacijami – Ljubim življenje in življenje ljubi mene. Vse, kar se mi dogaja, je zame najboljše. Dogajajo se mi same prijetne in koristne stvari. Sem popolnoma in v celoti varen, varna… ali si preprosto govorite “Jaz sem dovolj…”.

Kadar je v igri strah, to vpliva tako na vaše telo kot na vaše delovanje. Pojavita se nepopustljivost, togost, posledično ste notranje napeti. To se vam bo danes morda dogajalo na partnerskem področju. Dvom v obstoječo zvezo bo velik, vendar danes res ni dan za ocenjevanje ali sprejemanje kakršnihkoli odločitev. Dvomi in strah vas bodo le potegnili v občutek osamljenosti, delovali boste nedostopno. Svari niso take, kot jih danes vi vidite. Pojdite v naravo in zbistrite misli ali se lotite kakšnega fizičnega dela. Samski boste svoji tesnobi in težkim mislim pobegnili, če boste v družbi. Tam se boste sprostili in vse bo videti boljše.

V odnosu do otrok in bližnjih, bodite danes prijazni in ljubeči, tudi če bodo naredili napako. Objemite jih in jim dajte občutek varnosti, predvsem pa občutek, da jih imate kljub napakam, vedno radi. Pričakovanje, da bo nekdo popoln in idealen, je čista iluzija.

Sodelovanje vam bo danes prineslo rešitve za materialne probleme, zato se ne zapirajte vase. Zavedajte se, da boste to, kar čutite danes, jutri čutili in videli skozi druga očala. Da se izognete pretiranemu premlevanju in razmišljanju, kako ni nič ok, se raje spravite k fizičnemu delu. Pomagalo vam bo. Delo vam bo dobro delo tudi na poslovnem področju. Vaša odgovornost, pridnost in marljivost vam bodo zagotovile stabilen položaj v službi in pri poslih.

Saj to veste, da vam velikokrat prav vaše zdravje ali počutje pokažeta, da nekaj ne delate v skladu s samim s seboj oz. da nekaj delate narobe? Umirite se, poiščite sebe, pa se bo tudi telo okrepilo.

Želim lep dan, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.