Numerološki vpogled za 18.11.17

Morda boste danes čustveno res razpeti med dve skrajnosti, pa vendar boste poslovno še vedno na dobri poti. Tudi današnji dan je naklonjen podpisovanju pogodb, poslovnih in materialnih. Dodatno bodo energije danes spodbujale še vaše raziskovalno delo, tekmovanja in razne poslovne akcije. Če vas zanimajo duhovna učenja – posvetite se jim in preberite kakšno knjigo na to temo. Zelo prav vam bo danes prišlo razumevanje, kaj se vam danes dogaja, zato morda v roke vzemite knjigi Debbie Ford – Temna stran iskalcev svetlobe in Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari.

Na finančnem področju bodite danes zelo previdni, saj res ni dan za zapravljanje. Že sami od sebe boste nagnjeni k temu, da boste zelo premislili, preden boste odšteli denarce. Vaše pogajalske sposobnosti bodo tudi danes dobre, zato lahko prav danes podpišete dobre materialne pogodbe. Glede pritoka materialnih stvari vas danes nima kaj skrbeti, saj bo le-to pritekalo tako v obliki denarja kot tudi na različne druge načine. Finančno in materialno je danes dober dan.

Delovna vnema bo danes zaznamovala vaše poslovno področje, kar se vam bo tudi zelo obrestovalo. Reševanje težjih nalog, iskanje rešitev in dokončevanje težkih nalog bo danes za vas mačji kašelj. Trud in aktivnost se vam danes definitivno splačata.

Kljub veliki delovni vnemi in uspešnosti, pa si ne pozabite vzeti časa za počitek. S tem boste poskrbeli tudi za svoje zdravstveno področje. Čustvena nihanja bodo danes zelo pogosta in občutek tesnobe vas lahko prevzame v trenutku. Pogovorite se s prijateljem, obiščite terapevta ali svetovalca, ki vam bo omogočil nepričakovane globoke uvide. Duhovne operacije in energijske terapije so zelo učinkovite.

Tako na področju ljubezni kot na področju odnosov z otroci se danes brzdajte in svojim najbližjim ne moralizirajte in ne pridigajte. Tudi vzbujanju občutkov krivde se izognite, saj vse to ljubezen le počasi ubija. Zaradi čustvenih nihanj boste lahko občasno bolj vznemirjeni in kaj hitro vam lahko uidejo besede, ki bodo dokaj nestrpne in ostre. Bodite pozorni na to, kar izrečete in zavestno pozornost usmerite v bolj nežne energije. In te nežne energije namenite svojim dragim. Iskreno pokažite svoja čustva do njih, predvsem do partnerja. Partnerju le pokažite svoja nežna čustva, predvsem pa svojo strast. Vnesite v razmerje nov žar, zbudite novo strast v svojem intimnem življenju.

Izognite se moraliziranju in pridiganju. Manj kot boste moralizirali, bolj boste zacveteli vi, ljudje okoli vas in vaši odnosi. V dan stopajte samozavestno in pogumno sledite svojim ciljem.

Želim vam lep in uspešen dan, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.