Numerološki vpogled za 18.10.2018

Današnjemu dnevu bo dirigiral vpliv števila 18, pa tudi vpliv števila 9 ne bo povsem zanemarljiv. Število 9 ima visoko vibracijo, ki v dan vnaša pretirano idealiziranje. Svet in dogajanje na njem sta daleč od idealnega in če ste nekoliko bolj občutljivi na krivice, vas bo to občasno potolklo. Posledično se lahko prebudi v vas kritik ali občutek otožnosti, pa ne boste točno vedeli, kaj je temu vzrok. Pojavljala se bo nestrpnost, pa tudi nihanje razpoloženja. Število 18 je število komunikacije, zato kličite, pišite ali obiščite osebe, s katerimi želite vzpostaviti stik. Pri tem vam bo vsekakor v pomoč vaš diplomatski pristop. Ne čakajte, da drugi naredijo prvi korak. Pri tem pa ne pozabite tudi na pogovore samih s seboj, saj so ti še kako pomembni.

Število 18 v dan prinaša energijo, ko vas lahko hitro zanese v razmišljanje, kaj vse bi lahko naredili ali kaj vse bi lahko bilo. Vpogledi vase so super, a naj vas ne zanese v obžalovanje ali razmišljanje o vsem, kar ste zamudili, ker to ni ravno produktivno. Namesto tega se osredotočite na svoje cilje, število 18 pa vam bo dajalo podporo v smislu opozarjanja, da je vse, za kar si prizadevate, izvedljivo. Le poiskati je treba nove načine, kako si dvigniti motivacijo in zagnanost. Dan je dober za učenje in morda se prav danes odločite za vključitev v seminar, o katerem ste že nekaj časa razmišljali. Ali raziščete seminar, ki vam bo pomagal pri vaši osebnostni rasti oz. povečal nabor vaših sposobnosti. Danes je dan, da raziščete, kaj bi se lahko še naučili in si tako dvignili motivacijo.

Današnji dan bo poln vzponov in padce, energije in počutje bodo ves čas menjale. Osebe, ki vas bodo danes obkrožale, bodo prav tako menjale razpoloženja, veliko bo pretvarjanja in površinske prijaznosti. Že res, da nekdo navzven deluje prijazen in prijateljski, pa vendar, ali je to njegov pravi obraz? Ali vi kažete svoj pravi obraz? Negotovost bo prisotna, a ne dovolite, da vas razmišljanja o tem preusmerijo. Držite fokus na svojem delu, na svojih cilji, pri tem bodite nekoliko prilagodljivi, predvsem pa si privoščite nekaj prostega časa, v katerem boste lahko raziskovali vse ideje, ki vam bodo danes prišle na misel. Izberite si energijo ali lastnost št. 18, ki vam najbolj ustreza, nato pa zakorakajte v današnji dan in bodite neverjetni.

Pa lep dan ?