Socialna omrežja so polna pozitivnih misli in med njimi je tudi misel o tem, kako je uspeh na drugi strani strahu. Strah in dvomi so le ovira na poti k vašemu polnemu življenju. Na tej poti vam življenje ponuja veliko novih možnosti in priložnosti, le zagrabiti jih je treba – brez strahu, brez dvomov, brez jamranja, pritoževanja in smiljenja samemu sebi. Dandanes se uspeh meri z denarjem. Pa je res to znak, da si uspešen? Ni dvoma, da je življenje z več denarja lažje, ni pa to pogoj za srečo. Lahko imate gore denarja, vendar če ne veste kdo ste in kaj želite početi, bo to na koncu le denar. Stopite na pot k sebi z drugega konca – recite danes strahovom in dvomom en odločen NE, v sebi poiščite radost in veselje pa bo prišel k vam tudi denar. Strah je tat, ki vleče niti dvoma tam, kjer bi lahko bili uspešni. Le pogumno!

Pogum vas bo danes podprl tudi na ljubezenskem področju, zato se ne ustrašite pri soočanju s stvarmi, ki so za vas moteče in boleče. Ko boste s srčnostjo in neustrašnostjo te ovire premagali, se bo vse postavilo na pravo mesto. Stvari se vedno uredijo tako, kot je za vas najboljše v danem trenutku. Samski boste danes morda spoznali zelo simpatično osebo. Bodite previdni, da ne boste priložnosti oz. novega poznanstva preveč pograbili in pustite drugi osebi dihati. Še enkrat: tudi odnosi se razvijajo tako, kot je za vas najbolj primerno v danem trenutku. To ne pomeni, da se vdate; bodite optimistični, saj optimizem lahko dela čudeže.

Kar se zdravja tiče, je danes dan, primeren za iskanje vzrokov in situacij za naša potlačena čustva. Čustva, kot so jeza, žalost, krivda, sram; čustva, ki nekje iz nezavednih globin, dirigirajo in bremenijo naše odnose, naše odzive, delovanje in se med drugim tudi izražajo kot zdravstvene težave. Ko predelate ta čustva, se sprosti ogromno energije, ki jo telo potem uporabi za samozdravljenje. Sprostite ta čustva in naj se vam odvali Triglav z ramen :). Vsaka taka sproščena blokada vas vodi v večjo harmonijo in večjo umirjenost in na ta način boste danes delovali tudi v odnosih s starši in otroci.
Ker so energije danes naklonjene sproščanju potlačenih čustev, boste to dogajanje lahko opazili tudi pri svojih prijateljih. Med njimi se lahko najde oseba, ki se nahaja v prehodnem obdobju svojega življenja in jo bo ta kaos popolnoma vznemiril. Morda boste prav vi tisti, ki boste prijatelju pomagali ta kaos nekoliko urediti in mu pokazati pot do večjega spoštovanja svojega notranjega jaza. In kot boste vi morda vodnik temu prijatelju, se tudi vam odpira možnost, da srečate neko starejšo osebo, ki bo vaš vodnik na poti duhovnega razvoja.

Pridih pozitivnosti boste danes doživeli na poslovnem področju, kjer boste s strani okolice in nadrejenih prejeli priznanje in ugled. Ker vaše delo cenijo, lahko danes napredujete na višji položaj ali morda dobite neko novo poslovno priložnost. Tudi na finančnem področju boste danes dosegli uspeh in blagostanje, ki pa je mogoče le, če boste premagali zaskrbljenost in strah. Bodite pozorni na priložnosti in jih zgrabite.

Današnji dan je namenjen premagovanju strahov in iskanju  lastnega bistva, spoznavanju sebe in lastnih želja,temu kar verjamete. S tem boste začutili pristno povezavo s svetom, človeštvom in samim seboj. To bodo začutili tudi drugi!

Želim vam lep dan, Tjaša G.T.