Numerološki vpogled za 17.6.2019

17. dan v mesecu prinaša precej edinstveno kombinacijo, ki bo v vas spodbujala prizadevnost, praktičnost in trdo delo. Če ste včeraj začeli z enim od opravkov na vaši listi, pa vam je zmanjkalo časa, da bi to dokončali, je danes čas, da se osredotočite točno na ta projekt in ga zaključite. Naredite vse, da boste projekt zaključili in ga tako lahko odstranili z liste. Tako boste naredili prostor za nove projekte in si sprostili čas za ustvarjanje nečesa novega in razburljivega. Število 17 ne prenaša neumnosti, zato je danes pravi dan, da se lotite pregledovanja in sortiranja vsega, kar kar vam stoji na poti do ciljev in jih spravite s poti. Zajema vpliv 1 – neodvisnost in 7 – upanje ter odločnost št. 8. Drugi bodo danes povsem pripravljeni, da vam pomagajo uspeti, a le če boste k njim pristopili taktično. V nasprotnem primeru jih boste odvrnili, kar pa bi bilo kontraproduktivno. Osredotočite se na vpliv, ki vam danes lahko najbolj pomaga pri doseganju ciljev, pa bo vse ok.

Globalni dan 8 prinaša težko in odločno energijo, ki bo zahtevna in vas bo opominjala, da ste pozorni, kaj se dogaja v vaši okolici. Število 8 se ukvarja s preobrazbami, cikli in finančnimi vprašanji, zato lahko vse to pričakujete tekom dneva. Pojavljal se bo občutek nujnosti, da stvari dokončate, zato zavihajte rokave in se zakopljite v delo. Ko je v igri 8, se ponavadi pojavi tudi vpliv karme, zato naj vas ne preseneti, če se danes ponovno pojavijo stvari iz preteklosti ali pa če boste nenamerno naredite nekaj, kar bo kasneje imelo karmične posledice. Karma ni nekaj strašljivega, le upoštevajte, da karkoli boste danes naredili, vam bo v prihodnosti prineslo posledice – dobre ali slabe, zato to spoštujte in upoštevajte, predvsem pa prevzemite odgovornost za svoja dejanja

Vztrajnost št. 8 vam bo pomagala pri doseganju vaših ciljev, če boste le voljni in boste vplivom to dovolili. Celotna energija, ki jo prinaša, je odločna, vendar se nič ne bo zgodilo na hitro, zato boste morali biti nekoliko potrpežljivi. Št. 8 je namensko število, usmerjeno k doseganju cilje, kar je dobro, vendar pa poskrbite, da pri doseganju tega ne boste prizadeli drugih. Uporabite to marljivo energijo in naredite velik napredek na poti doseganja svojih ciljev.