Numerološki vpogled za 17.5.2019

Danes imate možnost, da ste vodja ali pa da ste tiranski šef. Meja med tema dvema je tanka in na današnji dan, se lahko kaj hitro prestopi. Seštevek števil dneva prinaša energije števila 8, kar pomeni, da boste odločeni in osredotočeni na delo, pojavi pa se lahko tudi netaktičnost. Vaša vizija bo jasna, a zelo pomembno bo tudi timsko delo, ki vas bo vodilo k uspehu. A previdno – omalovaževanje tistih, ki z vami ne delijo vaše vizije, vas lahko drago stane.

Ko se v dnevu pojavi število 17, to s seboj prinaša visoke standarde, vendar pa tudi praktičnost, urejenost in doslednost. Idealizem bo prisoten, prisotno pa bo tudi mnenje, da nihče ne more narediti stvari tako dobro, kot vi sami, zato se kaj hitro lahko pojavi šefovsko vodenje. Kot rečeno – timsko delo je pomemben del uspeha, a na dan s številom 17, se to rado zanemari. Poskušajte v svoje delovanje vnesti ravno pravšnjo merico vztrajnosti in prijaznosti, pa bo dan uspešen.

Globalni dan 7 bo v dan prinesel nekaj enigme. Zaradi vpliva 7 boste sledili svojemu ritmu in svojemu klicu, s čimer boste verjetno zmedli osebe v svoji okolici. Morda boste imeli občutek, da ne spadate tja, kjer ste, zato se boste umikali v ozadje. Ne vzemite svoje edinstvenosti le kot slabost, saj s seboj prinaša posebno moč. Danes boste raje opazovali kot sodelovali, saj vam pozornost ne bo prijala. A prav zaradi vaše edinstvenosti boste verjetno privabljali k sebi ljudi, padle bodo tudi mnoge pohvale in priznanja, pa če jih boste želeli ali ne. Naj vas to ne zmede in se mirno posvetite svojemu razmišljanju, dvomite v resničnost prejetih informacij in raziščite, kaj drži vodo in kaj ne. Veliko bolj pametno je, če zadeve premislite in pretehtate, kot da slepo sledite drugim, le zato, da ne bi izstopali. Drznite si biti edinstveni 😊