Energije v današnjem dnevu bodo povečane, zato boste morda bolj nemirni. Smiselno bi bilo, da aktivirate niz varne vožnje 11179 in splošne zaščite 71931.

Drugače pa je pred vami še en dan, ki je odličen za urejanje poslovnih zadev. Če ste že pred časom ugotovili, da za uresničitev svojih želja ali cilja potrebujete pomoč, je današnji dan pravšnji, da za to pomoč tudi poprosite. Čeprav je nedelja, pošljite elektronsko pošto s prošnjo glede uradne zadeve, ki ste jo enkrat že poslali, zadeve niste uspeli urediti. Naj ima pošta današnji datum. Če ti plani vključujejo tudi potovanje, storite to danes. Dan je primeren za predstavljanje in širitev svojih idej, še posebej tistih, ki koristijo več ljudem ali so za splošno dobro. Besede bodo stekle, delovna vnema in dolgotrajni trud se vam bo bogato obrestoval. Pri tem pazljivo izbirajte besede, da ne boste izpadli domišljavi ali ponižni. To vam ne bo prineslo uspeha, vam bo pa zaprlo marsikatera vrata. Najbolj boste uspešni, če boste cenili sebe in seveda tudi druge. Dan ni ugoden za podpisovanje pogodb, lahko pa se dogovorite, da podpisano pogodbo pošljete naknadno. Na finančnem področju ste lahko brez skrbi, saj materialno blagostanje k vam priteka v obliki denarja in na mnoge druge načine. Veselite se in bodite za to hvaležni.

Na zdravstvene področju velja opomnik – narava je naša največja pomočnica in zdravilka, zato se obrnite nanjo po pomoč. Posezite po zdravilnih zeliščih, glini in zdravilnih elementih, ki jih ponuja mati Zemlja. Privoščite si masko iz zdravilne gline, energijsko terapijo ali masažo ter si privoščite več počitka.

Na področju odnosov bodite danes izredno pozorni in pa tudi previdni, da vas ne bo odneslo k moraliziranju in pridiganju. Tudi vzbujanje občutkov krivde vam ne bo prineslo izboljšanih odnosov, pa tudi vzgojno ni in osebi ne daje usmeritev. Z besedami » sem ti rekla,…« le polnite in dvigujete svoj ego, v nobenem primeru pa niso izraz ljubezni. Kvečjemu s tem ljubezen ubijate. Odnose z otroci in najdražjimi boste zgradili s poslušanjem in ljubeznijo. To velja tudi za partnersko področje. Pazite na svoje besede, predvsem kaj, kje in kdaj jih partnerju izrečete. V družbi in pred drugimi ljudmi ga bodo besede še toliko bolj zabolele. Precenite ali ste duhoviti ali ste že prestopili mejo in se že norčujete. Veliko bolje bo, če partnerju izrazite svoja čustva, strast in na ta način svojo pripadnost, kar pa bo vajin odnos poglobilo.

Samski se odpravite v družbo in na zabave. Dan je odličen za to, zato se odprite ljudem, ki vas obkrožajo. Morda boste spoznali osebo, ki vas bo zadela kot komet – močno in energijsko nabito. Težko, da se bi iz tega razvila resna zveza, pa vendar so take osebe poslane na vašo pot z namenom – da vas predramijo in prebudijo vašo potlačeno energijo strasti. Ta oseba je le poslanec, ki bo  v vas zbudila ljubezen. In ta energija je potrebna, da boste v prihodnosti spoznali nekoga, ki pa bo vaš pravi partner.

Na področju prijateljstva previdno z besedami, da ne boste v navalu hvalisanja in duhovičenja, prestopili meje. To bo prijatelje odvrnilo od vas. Aktivirajte niz za prijateljstvo: 8901 678 914 81.

Pred vami je dan, ko boste bolj optimistični in pripravljeni na nove korake. Počutili se boste energijsko močni, zato boste urejali več stvari hkrati. Občutite to moč, razprite krila in poletite svojim sanjam naproti.

Želim vam čudovit dan, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.