Numerološki vpogled za 17.11.17

Vibracije današnjega dneva so povsem na vaši strani, še posebej na poslovnem področju, kjer je prišel čas za sklepanje poslovnih in materialnih pogodb. Če imate namen odpreti podjetje in začeti z novim poslovanjem, storite to danes in omogočite svojemu podjetju dober štart, pa boste še dolgo časa želi koristi. Še posebej na poslovnem področju bodite zelo aktivni in svoje delo opravljajte s strastjo. Pred vami se odpirajo vsa vrata, zato bodite drzni. Pošljite prošnje tudi tja, kjer se vam uspeh zdi nedosegljiv. Današnji dan podpira napredovanje, morda sklenete dogovor o novi službi, za odprtje novega podjetja, začetek novega posla.

Podpora bo stegnila svoje lovke tudi na finančno področje, kjer boste s svojimi odličnimi pogajalskimi veščinami dosegli dobre rezultate. Dan, kot je danes, je odličen, da storite prve korake in zasejete seme za denar, finančno in materialno obilje. Odprtje novega računa, oddajanje vlog, novi projekti – vse, o čemer ste do sedaj razmišljali, danes realizirajte.

Zaradi aktivnega dogajanja na poslovnem in finančnem področju, boste verjetno nekoliko nemirnejši, občasno celo nervozni, nestrpni, vznemirjeni. Tudi z drznostjo boste šli preko svojih okvirjev. Zaradi vznemirjenja in adrenalina se boste čutili močnejši na vseh področjih, vendar pa naj drznost ne bo prisotna na ljubezenskem področju. Pretirana drznost in velik zanos lahko vodita v prevare in nezvestobo. Dobro premislite, če se splača in raje ta zanos uporabite v domači postelji. Obrestovalo se vam bo ?. Samski pa le izkoristite elan in podporo današnjega dne, pojdite v družbo – danes se lahko obeta začetek nove, dolgotrajne zveze, ki vam bo prinesla srečo in zadovoljstvo.

V odnosih s prijatelji in svojo družino boste danes zelo dovzetni in občutljivi za dogajanja znotraj njih samih. Hitro boste začutili, kako se druga oseba počuti, pa tudi, če ima skrite motive. To bo v vas sprožilo sumničavost. Vendar kljub temu nobenemu od njih ne vzbujajte občutkov krivde. S tem jim le jemljete energijo. Morda ste pa vi tisti, ki imate skrite računice?

Na zdravstvene področju boste danes prejeli dobre novice, sploh če pričakujete izvide in rezultate. Dan je zelo naklonjen zdravljenju in ozdravitvam. Morda se odločite za novo zdravljenje v tujini, ki lahko prinese velik preobrat na bolje.

Danes bodite drzni in zaupajte sebi in življenju. Dan pred vami bo sicer zelo aktiven, a uspešen in ploden in prinaša dolgoročne rezultate. Na poslovnem in finančnem področju boste blesteli, v osebnih odnosih malo manj.

Želim vam lep in uspešen dan, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.