Numerološki vpogled za 17.09.17

Danes je pred vami zelo pozitiven dan. Polni boste optimizma in navdušenja, zato boste v svoje življenje privlačili čudovite okoliščine in odnose. To bo za sabo potegnilo tudi druge in če boste danes potrebovali pomoč pri uresničevanju idej – obrnite se na ljudi, ki vam lahko pomagajo s svojim znanjem.

Na poslovnem področju je to lahko prošnja nadrejenemu, saj bo prošnji ugodil – če ne danes, pa malce kasneje. Z dobro voljo in s svojim navdušenjem lahko danes premagate tudi napetosti preteklih dni. S svojo pozitivno naravnanostjo in samozavestjo jih boste prepričali in pričakujete lahko celo pohvali za svoje dosedanje delo. Na uho vam prišepnem, da se lahko obeta tudi napredovanje. Morda bo stekel nov projekt, ki vam bo na finančnem področju prinesel obilico denarja. Nadaljujte z dobrim delom in še naprej bodite pripravljeni na sodelovanje z drugimi, saj je to pogoj za odličen stik z ljudmi.

Zelo povezani boste danes tudi s svojimi najdražjimi. Energije v zraku so pozitivne in zato se boste počutili odlično. Radodarni boste in v odnosih se boste bolj usmerili na red in harmonijo. Delovali boste pomirjujoče, zato boste danes brez težav zgladili kakšne zamere.

V kolikor so se pojavile težave v partnerskem odnosu, jih boste danes premagali prav s to srčnostjo in radodarnostjo. Odprli se boste partnerju in samozavestno izražali svoja topla in nežna čustva. Ker boste na partnerja delovali umirjeni in boste pokazali srčnost, vam bo sledil tudi pri reševanju sporov in nesporazumov. Samski – danes je vaš dan! Dan za ljubezen. Pokažite se svetu v svoji najlepši iskreni verziji. Lepo se oblecite, odprite srce in zasijali boste z vso svojo samozavestjo.

Več kot očitno je, da boste danes prav žareli. Vaš žar in vaše navdušenje se bosta pretakali tudi na druge. Vplivali boste na vse okoli sebe. Današnji dan je primeren za druženje, predvsem pa boste tudi vi uživali v druženju. Pozitivni odzivi na vašo pozitivno energijo vam bodo ugajali, prav tako priznanje, ki vam ga bodo izkazovali drugi.

Naučili smo se, da naše počutje zelo vpliva tudi na zdravje. To boste začutili danes. Bodite pozorni, kako vaš optimizem dela čudeže v vašem telesu. Še dobro, da se boste počutili tako zelo pozitivni, saj danes ni primeren dan za obisk zobozdravnika, kiropraktika ali za operacija.

Pred vami je odličen dan. Polni boste energije in novih idej. Večinoma boste dobro razpoloženi in pozitivno naravnani. Prav sijali boste! Vaš optimizem, navdušenje in srčnost bodo nalezljivi, zato bodo taki do vas tudi drugi.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte čudovit dan 🙂