Numerološki vpogled za 16.8.2018

Danes je dober dan, da nadaljujete z izvajanjem vsega tistega, kar ste potiskali na stran oz. z vsem, s čimer ste odlašali. Število 16 vam bo dalo možnost, da zberete moči in z njimi nadaljujete. Zelo pogosto se zgodi, da stvari, ki jih potisnete na stranski tir, nase vežejo določene energije in prav število 16 vam daje možnost, da se s tem soočite. In to v tolikšni meri, da boste vso svojo pozornost usmerili prav te zadeve. Lahko se zgodi, da se boste poglobili tako močno, da boste pozabili na nekatere svoje druge dnevne naloge in odgovornosti!

Število 16 združuje izvirnost števila 1 in sočutje števila 6, obe skupaj pa z idealizmom lepo združuje število 7. Morda bi bilo danes dobro, da si vzamete nekaj trenutkov za analizo meseca – kam vas je mesec pripeljal, kako uspešni ste bili do sedaj v tem mesecu. Tako boste lahko vedeli, na katere stvari in področja se želite osredotočiti v drugi polovici meseca. Vedenje, kako in kaj boste delali naprej, bo osnova, da boste lahko kar najbolje izkoristili jutrišnji dan. Morda se boste danes bolj osredotočali, kako negovati odnose z ljubljenimi ali pa se poglobili vase in razmislili, kako bi še lahko nadgradili svoje samospoštovanje, lahko pa se boste organizirali in tako nekatere stvari spravili s poti.

Danes je čas, da poskrbite za poslovne zadeve, saj bodo energije dneva zelo živahne in profesionalnost bo čutiti v vseh stvareh, ki se jih boste lotili. Prinašajo tudi delček karmičnih zadev. Karma ni nekaj strašljivega – karma je le skupek vzrokov in posledic. Dejstvo je, da vse, kar počnete, ima oz. bo imelo posledice. Zato danes previdno izbirajte besede in premislite, preden karkoli storite. Tako boste lahko v prihodnost želi dobre stvari. Potencial današnjega dne je neomejen; če število 8 prekucnete, dobite simbol za neskončnost.

Kljub vsemu pa današnji dan prinaša opozorilo, ki se nanaša na vprašanja o finančnih zadevah. Dan je dober, da se posvetite naložbam, davkom in vsem tistimi zadevami, ki so povezane z vašim finančnim stanjem. Vaši uspehi danes ne bodo imeli veliko s srečo, ampak bodo nagrada za vaše trdno delo. In te nagrade bodo visoke. Zato – zavihajte rokave in pripeljite svoje izjemne projekte do uspešnega zaključka.

Lep dan vam želim, Tjaša