Numerološki vpogled za 16.12.17

Dan pred vami je odličen za duhovno prebujanje in zdravljenje vašega notranjega otroka. Poslušajte svoje lastne sposobnosti zaznavanja in jim zaupajte. Zaznave bodo jasne in v sebi boste jasno čutili, da imate prav, pa vendar boste v njih dvomili. Bodite pozorni, saj boste najverjetneje imeli prav.

Na poslovnem področju bo morda prav danes prišlo spoznanje, kaj zavira vaše obstoječe posle; kaj morate še storiti ali kdo vam lahko pomaga, da se stvari izboljšajo in se končno začnejo odvijati v želeno smer. V tem dnevu boste videli v globino in lahko boste pozdravili vse povezave, vso zadevo pa predstavili veliko bolj navdušeno. Ravno zato je današnji dan primeren, da ponovno vzpostavite dialog s tistimi osebami, s katerimi ste se nekoč že pogovarjali o projektu, a do dogovora ni prišlo. Za nove posle še vedno ni pravi čas. Predvsem bodite aktivni in svoje delo opravljajte s strastjo in nadarjenostjo, saj se pred vami odpirajo vsa vrata. Dan je res odličen za zdravljenje starih projektov.

Odlično pogajanje bo dalo dobre rezultate tudi na finančnem področju. Strah je odveč, saj denar prihaja k vam iz vseh smeri, vaša naloga je le, da si zaupate in prisluhnete svojim intuitivnim zaznavam. Strah le ustvarja energetsko prepreko in blokira pretok. Bolj ko boste umirjeni, manj ko boste razglabljali o tem, kaj želite, hitreje in v večjih količinah bo začel denar pritekati.

Lahkotni in sproščeni bodite danes tudi v domačem okolju, predvsem v odnosu do svojih otrok. Pretirano razdajanje in vzbujanje občutka krivde, ker vam tega ne vračajo ali niso neizmerno hvaležni, le povzroča občutek tesnobe in teže. Pa še energijo jim jemljete. Je to res vaš namen, želja? Sprostite se in uživajte v njihovi družbi ?.

Na področju partnerstva boste morda razmišljali o prepovedanih sadežih ali sosedovem travniku. Vprašajte se zakaj in kaj bi vam to prineslo, predvsem pa, če je vredno. Morda bi bilo bolj na mestu vprašanje, zakaj sploh o tem razmišljate. Če je razlog v vašem sedanjem razmerju, potem se danes raje osredotočite na reševanje težav in izboljševanju odnosa. Odločitev na koncu je vedno vaša. Samski lahko danes spoznate osebo, za katero bi lahko rekli, da vam je bilo srečanje usojeno. Vendar pa to še ne pomeni, da je to tisto pravo. Mnogo je ljudi, ki pridejo v vaše življenje z namenom, da se pozdravijo nevidne energetske vezi, ki potrebujejo zdravljenje in razrešitev. Te vezi so lahko zelo močne in vas zmedejo, a ko se ozdravijo, je občutek olajšanja toliko večji.

Današnji dan je odličen za alternativna zdravljenja in pridobivanje drugega mnenja. Ne glede na to, kakšno je vaše trenutno stanje, ne obupajte in verjemite. Najmočnejše zdravilo za ozdravitev je, da vanjo verjamete in da se ozdravitev odločite.

Današnji dan je namenjen zdravljenju na vseh področjih – poslovnem, partnerskem in zdravstvenem. Zaupajte svojemu notranjemu glasu in verjemite, da prihajajo v vaše življenje lepše in boljše stvari.

Želim vam čudovit dan, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.