Numerološki vpogled za 16.11.2018

Današnji dan je primeren, da razmislite in si o določenih ljudeh oblikujete svoje mnenje. Obstaja razlika med tem, ali stvari popredalčkate v glavi ali pa če jih le ocenjujete in obsojate. Ne bodite danes preveč kritični in strogi, rajši si ustvarite svoje mnenje in presodite, kaj te osebe prinašajo v vaše življenje – pozitivno ali negativno, morda so vaše ogledalo. Razmislite, od kje izvira odpor do teh oseb in pretehtajte, kako lahko pripomorejo k vašemu napredku. Škoda bi bilo, da ji odrežete iz svojega življenja, še posebej, če so to osebe, ki bi jih na določeni točki pomagali pri vaših obveznostih ali načrtih.

Število 16 ima še en vidik, ki je povezan s pripravami. Če ste nekaj potiskali vstran, z nečim odlašali ali je stvar obstala na mestu, je danes dan, da se premaknete z mrtve točke in ukrepate. Verjetno stvari ne bodo tekle tako slabo, kot se bojite. Najtežje je začeti, a ko se premaga ta ovira, stvari stečejo.

Današnji dan bo precej manj intenziven kot včerajšnji, kar pa ne pomeni, da ne bo izzivov. Veliko bolj boste delovali v harmoniji in ravnovesju, protiutež temu pa bo dejstvo, da bo vsaki pozitivni stvari sledilo nekaj negativnega. Od vas bo odvisno, kako boste ohranjali ravnotežje oz. katera stran bo prevladala.

Dan je dober za timsko delo in ustvarjalnost. Vsako samoizražanje bo verjetno napolnjeno z neko simetrijo in gracioznostjo. Vsaka interakcija z drugimi ima danes možnost, da je resnično zelo harmonična. Bodite pozorni na ljubosumje, zagrenjenost s strani drugih in ukrepajte takoj ter s tem preprečite, da bi vas potegnili v svoj cikel. Na splošno bi danes morale stvari steči gladko, v kolikor pa ne stečejo, je morda smiselno počakati in videti ali bo stvar dozorela ali bo vse skupaj zbledelo. Ne odpišite zadeve ali osebe dokončno, dokler si niste povsem na jasnem, da je to edina prava odločitev.