Numerološki vpogled za 16.11.17

Ustavi se in nekaj sekund opazuj zdravilno mandalo 🙂

Zdravilne energije dneva se danes usmerjajo predvsem na poslovno področje in v poslovne odnose vstopajte z zavedanjem, da vam energije dneva stojijo ob strani. Dan je odličen za poslovna srečanja, poslovne dogovore in sodelovanja, zato podjetniki ta dan maksimalno izkoristite. Obeta se vam dogovor za nove pogoje dela, vaši predlogi bodo lepo sprejeti. Bodite res aktivni, saj je dan, kot je današnji, odličen za poslovna srečanja, poslovne dogovore in sodelovanja. Ker so energije zdravilne, lahko marsikatero idejo in projekt uspete postaviti na nove, bolj zdrave temelje. Pri tem bodite prijazni, a odločni. Odločno, brez nestrpnosti povejte, kaj želite in bodite danes dober in močen pogajalec. Pri pogajanjih in pri delu ohranite zdravo mero razumevanja in pripravljenosti za sodelovanje, saj vam trmasto vztrajanje pri svojem stališču ne bo prineslo dobrih rezultatov.

Dober pogajalec boste danes tudi pri nakupih in težko vam bodo podtaknili nakup. Zadeve boste dobro preverili, izpogajali boste dobre pogoje. Osredotočite se na nakupe starih stvari. Stvari, ki potrebujejo zdravljenje in obnovo. F

Preobremenjenost, prezaposlenost in zaskrbljenost so že kar stalnica v naših življenjih. Ker so energije danes zdravilne, se odločite za obisk kakšnega svetovalca, coacha ali drugega altenativnega zdravljenja. Nevtralen pogled na zadeve vam bo pomagal, da boste hitreje prepoznali svoje skrite motive in vzorce ter vam pomagal, da jih boste pustili za sabo. Dan je namreč odličen za zdravljenje, sploh če so se vam že pojavile zdravstvene težave. Poslušajte svojo intuicijo in kam oz. h komu vas vleče. Zavedajte se, da se danes vaša prepričanja še hitreje manifestirajo in poskrbite za to, da se bodo manifestirale dobre stvari. Izkoristite veliko moč zdravljenja.

Na partnerskem področju bodo danes na površje priplavali vzorci, ki se bodo izrazili kot velika nestrpnost, gospodovalnost, posesivnost in ljubosumje. Bodimo iskreni, nobena od teh lastnosti ne izraža ljubezni in spoštovanja do partnerja. Predvsem pa nikoli ne prinesejo pozitivnih rezultatov. Pravzaprav so prav vse lastnosti posledica vaše nesigurnosti. Kaj je vzrok za vašo nesigurnost? Poiščite ga, predelajte ga. Prijaznost in ljubeča pozornost bosta vaš odnos naredila veliko močnejši, kot pa sila in trmasto vztrajanje pri svojem načinu. Če svojega partnerja spoštujete in ga imate radi, mu boste danes raje izražali svojo naklonjenost z majhnimi pozornostmi in mu posvetili svojo pozornost.

Enako velja danes tudi, kar se tiče odnosov do otrok. Nestrpnost, kritičnost in vzkipljivost zamenjajte z nežnostjo, prijaznostjo in vzpodbudo. Večkrat na dan se spomnite, da si ljudje veliko bolj zapomnijo, kako so se ob nekom počutili, kot kaj so dobili. Pomembno je, kako nekaj poveste oz. predate; včasih je to še veliko bolj pomembno, kot kaj govorite. Odnosi se gradijo vsak dan – vsaka, na videz še tako majhna stvar, je lahko pomemben gradnik vašega odnosa z vašimi otroki.

Izkoristite današnji dan, saj so v zraku zdravilne energije. Energije, ki vam omogočajo zdravljenje starih zadev – vzorcev, prepričanj, odnosov, še posebej podpirajo delovanje na poslovnem oz. kariernem področju. Bodite prijazni, a odločni, predvsem pa pokažite svojo notranjo moč.

Ker vi to zmorete!


Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.


za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Pa uspešen dan ?.