Numerološki vpogled za 16.09.17

Občutljivost, ki je bila prisotna včeraj, se nadaljuje v današnji dan. Na besede in dejanja boste zaradi nje odreagirali bolj intenzivno. Vse, kar bi vas kakšen drugi dan pustilo hladne, vas bo danes dobesedno pogrelo. Ohranite mirno glavo, saj se nobena juha, ne poje tako vroča, kot se skuha. To še posebej velja za tiste, ki imate v svoji numerični kodi število 5, saj boste imeli občutek, da se vse podira. Varno zavetje doma vas bo pomirilo.

Tudi, če boste bolj doma, boste danes veliko bolj mirni, če se boste posvetili sebi in se ukvarjali s svojimi stvarmi. Ni vsak dan primeren za druženje in skupinske igre, predvsem pa ne tekmovalnost.

Danes lahko že malenkosti, predvsem besede, povzročijo, da iz skritih in potlačenih kotičkov, privlečete na površje stvari, ki so vas v preteklosti prizadele. Še posebej v partnerskem odnosu se danes ne spuščajte v pogrevanje starih zamer, napak in spodrsljajev. Razdor med vama se bo s tem le še poglabljal. Tudi vi ste delali napake, kajne? Bolje boste naredili, če se osredotočate na stvari, ki vajin odnos držijo skupaj. Podarite svojemu partnerju kompliment; povejte mu, zakaj ga imate radi in kaj v je v vajinem odnosu dobrega. Tudi samskim danes na ljubezenskem področju ne kaže, da bi imeli kaj sreče pri iskanju partnerja. Občutljivost se bo poznala tudi pri vas in posledično boste nekoliko bolj naporni. Danes imate večje možnosti, da spoznate novega prijatelja, kot novega partnerja.

S prijatelji se danes raje ne dogovarjajte za druženje, saj se boste najbolj varno počutili doma. Mir in samota vam bosta prijala. Glede nato, da boste danes bolj tihi, umirjeni in vase zaprti, v nobenem primeru ne boste najbolj primerna družba.

Na finančnem področju se danes zna kaj zalomiti in morda vas bo to prizadelo nekoliko bolj, kot bi vas kakšen drug dan. Vendar ne obupavajte. Vse težave boste uspešno premagali in začeli znova.

Tako kot včeraj, velja tudi danes opozoriti, da je občutljivost prisotna pri vseh. Burne reakcije bodo posledica čustvenih dogajanj v vseh in posledično bo ozračje zelo nestabilno. Če imate na poslovnem področju namen karkoli povedati – povejte, Poslušajte svojo intuicijo, povejte svoje mnenje, vendar se vzdržite preveč burnih reakcij.

Zdravje bo času primerno – kakšen prehlad, viroza, pazite tudi na svoj mehur. Na udaru bo psiha. Predvsem obstaja možnost, da se na dan priplazijo stare rane in zamere. Če ste imeli kdaj namen obiskati terapevta, svetovalca ali life coacha, je danes „the day“. Pomembno je, na kakšen način se soočite s temi zamerami. Le pogrevanje in očitanje ne bo dalo rezultatov. Naj vam pri tem pomaga nekdo, ki vam lahko da orodja, da boste te občutke in bolečino lažje transformirali v nekaj lepega.

Današnji dan naj bo namenjen vam. Posvetite se sebi. Posvetite se svoji notranjosti, svojemu biseru. Samota in mir bosta blagodejno vplivali na vaše počutje. To, da se posvetite samo sebi, ni sebično, ampak je nujno.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte umirjen dan 🙂