Numerološki vpogled za 15.5.2019

Današnji dan pod vplivom št. 15., ki pa bo prineslo zanimivo mešanico – neodvisnost, ustvarjalnost, družabnost in negovanje. Včasih so si te energije nasprotujoče, zato boste morali upoštevati tudi svoje osebno število, saj boste šele tako lahko vedeli, kakšno ukrepanje je za vas najboljše. Morda boste potrebovali več osebnega prostora ali pa se boste morda bolje počutili družbi; morda si boste želeli, da se vam nekdo posveča in vas razvaja ter da se čutite ljubljene. Vse to lahko prinese današnji dan, od vašega števila pa je odvisno, kaj bo za vas res najboljše.

Če čutite, da si morate danes vzeti čas zase, potem to storite. Zato še ne boste sebični. Pomembno je, da poskrbite zase, saj le tako lahko drugim predstavite sebe v top različici. Danes je dan za posvečanje sebi in na splošno poskrbite, da boste polni energije in mirni. Če ste ustvarjali, pa tudi če niste, si boste morda zaželeli, da bi se izrazili. Samopomoč ne pomeni le to, da poskrbite za hrano, zavetje in počitku, temveč zajema tudi hranjenje duha in vaše duše.

Tudi globalni dan bo zelo vplival na vašo kreativnost, prinesel pa bo še nepredvidljivost in potrebo po tem, da v vsaki situaciji ostanete prilagodljivi. Obstaja velika možnost, da prejmete nepričakovane novice, kar bo zamajalo vaš urnik in plane za danes. Pustite si nekaj prostora za manevriranje, za vsak primer, če morate vse spustiti in se posvetiti drugi zadevi. Nepričakovana novica ne pomeni, da se bo zgodilo nekaj slabega in ni nujno slaba stvar. Današnji dan ima potencial, da vam prinese obilico sreče, a le, če boste priložnosti videli. Ne iščite sreče in priložnosti na napačnem mestu. Poslušajte sebe in če nekaj ne prinaša dobrega občutka, ga poslušajte.

Danes bodo pogosti nesporazumi, ker bodo ljudje slišali to, kar bodo želeli slišati in ne to, kar se jim bo dejansko reklo. V zraku bo zelo impulzivna energija, zato poskrbite, da boste vsaj vi slišali sporočilo tako, kot vam je posredovani in sporočil ne obarvajte s preteklimi izkušnjami in čustvi. Dan je sicer dober za brainstorminge, v glavnem bomo drug do drugega prijazni.