Današnji dan je energijsko zelo podoben včerajšnjemu, podobno bo tudi vaše počutje. In če včeraj česa niste uspeli narediti ali bi pa danes to storili drugače, imate danes popravni izpit. Pri tem uporabite spoznanja včerajšnjega dne, skupaj z ugodnimi vplivi dneva.

Veliko energije se danes usmerja v družino in odnose, tako v sodelovanje kot tudi razkol. Predvsem pazite, da ne bo prišlo do izpadov ljubosumja, ki bodo posledica prevelike sumničavosti. Posesivnost in ljubosumje nikoli ne prineseta dobrih izidov, enako velja tudi za danes. Pustite partnerju dihati, pustite mu, da izrazi sebe in svojo moč. Saj ni treba, da ste vedno glavni. Veza, ki zahteva od vas ogromno napora, zasliševanja in kontrole, morda ni prava veza za vas. Zavedajte se, da boste vedno imeli, to kar vam pripada.

Posvetite se danes še posebej svojim otrokom in družini. Ustvarite idiličen družinski večer z igranjem kakšne igre (Jaz sem), morda zaigrajte skupaj na inštrumente, obmetavajte se z blazinami,… Televizija naj danes ostane ugasnjena. Tak večer bo otrokom res ostal v lepem in trajnem spominu. Imejte odprte roke in srce, tako v odnosu do otrok in družine, kot v odnosu do prijateljev.

Na poslovnem področju bo danes podobno kot včeraj, s pridnostjo in aktivnostjo boste veliko naredili, pa tudi pridobili. Bodite pozorni na svoja zaznavanja, saj bodo ta danes zelo jasna. Jasno boste zaznavali, česa se vaš poslovni partner boji oz. česa si želi. To sposobnost uporabite in delujte z vidika razumevanja njegovih potreb, izognite se pa manipulaciji z besedami.

Intuicija vam bo danes delovala tudi na finančnem področju, kjer boste takoj čutili, kaj bo delovalo in kaj ne. Dodajte temu še prepričanje, da imate podporo energij, pa bo denar kar pritekal k vam. Pri investicijah se držite preverjenih poslov, pravnim sporom se izogibajte.

Za svoje zdravje in dobro počutje boste največ naredili, če boste nežni in prijazni do sebe. Danes je pravi dan, da uvedete novo rutino, ki jo boste izvajali vsak dan in vam bo v podporo, da boste dneve začeli prijetno. Vsako jutro, ko se pogledate v ogledalo, si povejte, da se imate radi; da dobro zgledate. Bodite pozorni, s kakšnimi besedami se obkladate. Velikokrat so to besede, ki jih nekomu drugemu ne bi rekli v obraz; če pa že, bi se mu za besede opravičili. Sebi jih govorite vsak dan, Pa se skoraj sigurno sebi nikoli ne opravičite. Bodite tudi do sebe tako prijazni, kot bi želeli da so drugi do vas. Bodite pozorni na svoje misli in kakšne so.

Pred vami je dan, kjer se glavnina energije usmerja v odnose in družino. Na splošno bo dan zelo podoben včerajšnjemu, zato ga dobro izkoristite. Bodite prijazni v prvi vrsti do sebe, potem šele do drugih.

Želim vam čudovit dan, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.