Numerološki vpogled za 15.10.2018

Slika: Tjaša G.T.

Pa smo prikorakali do 15., ki je središče meseca in tako predstavlja dan, ki naj bo ocenjevanje vsega, kar ste dosegli in vsega, kar je še treba narediti. Poskrbite, da si boste vzeli čas in poskrbeli tudi zase – da si privoščite počitek, se dobro prehranjujete, poskrbite za svoje notranje ravnovesje in ste obdani z ljudmi, ki podpirajo in izboljšujejo vaše življenje. To, da poskrbite zase, ni sebično. Šele ko se vi počutite dobro in ste najboljši, kar lahko ste (v svojih očeh), lahko resnično pomagate drugim.

Število 15 prinaša zelo negovalne energije, ki združujejo skrb in dajanje števila 6, v dejanja pa jo spravi energija števila 5. Prav vsi si boste danes želeli biti neodvisni in samostojni, kar bo povzročalo manjšo zmedo. Želja, da bi bili po eni strani neodvisni, po drugi strani pa boste potrebovali druge; želja, da bi bili skrbni in pomagali drugim, a si po drugi strani želeli biti sami. Nasprotja, ki niso ravno skladna, zato poskusite najti vmesno pot.

Mnogi vas danes morda ne bodo razumeli. Predvsem si bodo vaše obnašanje in vaša dejanja razlagali napačno. Vašo prijaznost, skrb, razumevanje, ki bo občasno delovalo kot popolno sprejemanje drugih in situacij, si bodo razlagali kot vaše rinjenje v ospredje in vzbujanje pozornosti. Ne ozirajte se na njih in delujte v čudovitih energijah, saj je edino pomembno, da vi veste, kaj čutite in zakaj to počnete.

Danes je ponovno dan za zaključke. Preglejte odprte zadeve in poiščite tiste, ki se že preveč časa zadržujejo med nedokončanimi, jih zaključite in naredite kljukico. Tako boste naredili prostor za nove dogodke, da bo bodo jutri lažje vstopili v vaše življenje.

Želim vam lep ponedeljek.